News

Dit zijn de eerste beelden van het kampvuur uit aflevering 4 van Temptation Island VIPS 2019

Morgen is het tijd voor aflevering 4 van Temptation Island VIPS 2019 en daarmee ook gelijk tijd voor het eerste kampvuur. De eerste beelden zijn inmiddels opgedoken we kunnen alvast verklappen dat het een heftige aflevering wordt, waarbij er veel tranen bij komen kijken. 

Aflevering 4 Temptation Island VIPS 2019
Zoals je in aflevering 3 van Temptation Island VIPS 2019 vorige week hebt kunnen zien, zijn de mannen nogal losbandig. Dat belooft wat tijdens het eerste kampvuur… Morgen is het dan eindelijk zover en zien de meiden de eerste beelden van hun mannen.

Lees hier welke koppels Temptation Island VIPS 2019 niet overleven.

aflevering 4 temptation island vips 2019

Kampvuur aflevering 4
Zo ziet Yasmin dat verleidster Djamiah bij Thomas in bed kruipt en zonder schaamte haar top uittrekt, waardoor haar borsten te zien zijn. Ze barst in tranen uit: ”Nu mag ‘ie opflikkeren ook. Hij zet me zo voor schut op tv”. De andere dames nemen het voor haar op. ”Maar zij is een hoer” reageert Shirley. ”Als ik jou was, zou ik lekker met die jongens vanavond heel veel drankjes drinken. Want hij is het gewoon niet waard.” Wij zijn benieuwd wat er na het kampvuur gaat gebeuren.

Bekijk hier de beelden van het eerste kampvuur tijdens aflevering 4 van Temptation Island VIPS 2019.