News

Thomas Cox gaat in aflevering 3 op date met Danielle en krijgt het nu al moeilijk tijdens Temptation Island VIPS 2019

Morgen staat alweer de derde aflevering van Temptation Island VIPS 2019 op de planning. Tot op heden hebben de kandidaten zich nog keurig gedragen, maar we weten zeker dat dit niet zo gaat blijven. In de komende aflevering gaat Thomas Cox op date met zijn ‘temptation’ Danielle en hij had het toen al moeilijk…

Temptation Island VIPS 2019
In de afgelopen twee afleveringen zagen we al dat dit seizoen Temptation Island VIPS niet te vergelijken is met het vorige seizoen Temptation Island. De kandidaten staan duidelijk open voor verleiding en als we de beelden moeten geloven is het nog maar de vraag of dat goed gaat. 

Thomas Cox heeft het moeilijk
Morgen gaan de kandidaten op date met hun ‘temptation’. Thomas heeft als zijn ‘temptation’ Danielle gekozen en gaat daarom met haar op date. De twee zitten heerlijk aan de cocktails tot verleidster Danielle met een serieuze vraag kwam: ‘Als je vrijgezel zou zijn… Zou je dan wel voor mij kunnen vallen, denk je?” waarop Thomas antwoorde: ”Gevaarlijke vraag. Maar als ik heel eerlijk ben denk ik wel dat als wij, op een date zijn zoals nu, dan is het wel gewoon gezellig en gaat het gewoon natuurlijk” vervolgens voegt hij er nog aan toe: ”Ik denk dat wij het heel gezellig kunnen hebben op een date”.

Lees hier welke koppels Temptation Island VIPS 2019 niet hebben overleefd.