News

Deze Nederlandse Love Island-kandidaat had een relatie met deze wereldberoemde man

Deze week deelden wij met jullie de eerste tien kandidaten die meedoen aan de eerste Nederlandse versie Love Island. Je begrijpt dat wij natuurlijk meteen het internet gingen afspeuren op zoek naar some juicy stuff over de kandidaten. Et voilà: het blijkt namelijk dat één van de kandidaten kortgeleden nog een relatie met deze wereldberoemde man.

Love Island-kandidaat Cheyenne Ciani had een relatie met…
Aanstaande maandag is het tijd voor de allereerste aflevering van de Nederlandse Love Island 2019. Naast de namen van de kandidaten hebben we uiteraard ook al even de Instagram-accounts van de deelnemers bekeken en kwamen we na wat speurwerk op het internet tot een interessante ontdekking. Model en Love Island-kandidaat Cheyenne Ciani had namelijk kortgeleden nog een relatie met een wereldberoemde man.

cheyenne ciani lewis himilton

Ze was namelijk al sinds februari 2018 aan het daten met niemand minder dan formule 1-courreur Lewis Hamilton. Jep, die (volgens media) ook gedatet heeft met onder andere Kendall Jenner, Nicole Scherzinger, Gigi Hadid, Sofia Richie en Rita Ora.

View post on Instagram
 

Lewis zou Cheyenne zijn samen op vakantie geweest naar Barbados en zijn in september nog samen gespot in een Italiaans restaurant in Amsterdam. Daarnaast had Lewis zijn zinnen gezet op een grachtenpand in Amsterdam. Sounds like serious business, right? Toch is het stel niet langer samen, aangezien ze meedoet aan Love Island 2019.

Ze doet mee omdat ze ongelukkig is in de liefde. Ze is heel kieskeurig en daar wil ze verandering in brengen. Haar eisen? Hij moet sportief zijn, maar heel gespierd houdt ze niet van. Bovendien moet hij zin hebben om veel te appen en te FaceTimen, want Chey is vaak weg door haar werk.