News

Dit stuurde Rodanya naar Milou toen ze hoorde dat zij met Morgan had geslapen

Drama alert! Hoewel het leek alsof er niks meer ging gebeuren tijdens Temptation Island 2019, gebeurt er des te meer na het programma. Het ene na het andere koppel verbreekt de relatie en het schijnt nu dat niet Milou en Heikki, maar Milou en Morgan samen tijd doorbrengen. Say whaaat? Rodanya kon dit uiteraard niet waarderen en stuurde het volgende naar Milou.

Milou en Morgan sliepen samen
Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat er nog een koppel na Temptation Island is gesneuveld. Rodanya en Morgan leken een ijzersterk koppel, maar ook zij hebben de relatietest blijkbaar niet overleefd. Toch is er een kleine twist, want nu blijkt het namelijk dat Milou het doet met Morgan!? Je begrijpt dat Rodanya dit niet zomaar liet gebeuren… Lees hieronder haar reactie.

milou morgan temptation island

De reactie van Rodanya
Dat Rodanya een pittige tante is bleek al tijdens Temptation Island. Ze schrok menig verleider af met haar heftige karakter en had duidelijk haar mondje niet op de verkeerde plaats. Zo kon ze het blijkbaar ook niet laten om Milou een berichtje te sturen, nadat de geruchten rondgingen dat ze sliep maar haar (inmiddels) ex. Ze stuurde het volgende:
gesprek milou rodanya