News

Wait, what? Temptation Island's Morgan en Milou gaan nu met elkaar

Vannochtend brachten wij al het nieuws dat Temption-koppel Rodanya en Morgan uit elkaar waren. De precieze reden waarom de twee uit elkaar zijn is nog onbekend. Is Rodanya uiteindelijk toch nog voor de charmes van Danicio is gevallen? Of heeft Morgan het aangepapt met een andere kandidaat? Het schijnt namelijk dat Morgan nu met Milou gaat.

We zijn inmiddels bij aflevering 11 van Temptation Island, maar er is nog stééds niet gebeurd. Maar wat blijkt? Na alle televisieopnames gaat het los. Larua en Roger zijn uit elkaar en ook Rodanya en Morgan hebben Temptation Island niet overleefd. Het schijnt nu zelfs dat Milou en Morgan een setje vormen. Wait, what!? 

milou morgan temptation island

Een volger van Rodanya reageerde onder een berichtje van haar: ''Hoe voelt het om Morgan kwijt te zijn aan Milou?'' Hoewel wij nog niet wisten dat er iets tussen deze twee kandidaten speelde, was Rodanya de beroerdste niet en reageerde: ''Ik wens dr veel sterkte''. Betekent dit dat Millou en Morgan nu samen zijn? Wij houden je op de hoogte... Lees hier het WahtsApp-gesprek tussen Rodanya en Milou.

morgan milou

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook