News

Eindelijk: The Notebook staat binnenkort op Netflix

Bij een filmavond met je vriendinnen hoort natuurlijk ook de film The Notebook. Hebben jullie ook altijd tissues nodig als jullie naar de love story van Noah en Allie kijken? Sla ze dan maar snel in, want zeer binnenkort staat The Notebook namelijk op Netflix. Dus plan maar snel een filmavond met je besties! 

The Notebook op Netflix
Er staan heel veel leuke films op Netflix voor een filmavond met je vriendinnen, maar de echte klassieker mist nog steeds. We hebben het over The Notebook. Deze heerlijke romantische tranentrekker hoort zeker in het lijstje ‘de leukste films voor een meidenavond‘, maar we konden hem jammer genoeg nog niet via Netflix kijken. Gelukkig hebben we heel erg goed nieuws, want vanaf 22 april kunnen we ein-de-lijk naar de love story van Noah en Allie kijken via Netflix. 

the notebook netflix
The Notebook
Even The Notebook in een notendop: Noah (Ryan Gosling) en Allie (Rachel McAdams) worden verliefd op elkaar en brengen de hele zomer samen door, maar de moeder van Allie keurt dit niet goed en verpest de romance. En dat is het moment dat je de tissues erbij kan pakken. Dus zet 22 april in je agenda, want dan is het weer tijd voor een heerlijk avondje met The Notebook! Heb je binnenkort al een filmavond met je vriendinnen? Dan zijn deze films ook echte aanraders. 

Watch on YouTube

Bron: Netflix | Beeld: Brunopress