Series & Films

7 films perfect voor een meidenavond

Het is weer even tijd om een momentje met je besties te plannen en een girls sleepover te organiseren. Even lekker lachen, nagels lakken, eten, maskertjes doen en natuurlijk films kijken! Deze films zijn de perfecte klassiekers voor een girsnight. Pak de popcorn en chips er maar bij, want dit wordt een leuke nacht vol met films!

#1 Clueless
Clueless blijft een klassieker voor ons allemaal. Cher is een rijk en populair meisje. Ook haar outfits zijn een echte eyecatcher. Chers outfits blijven je maar inspireren, keer op keer opnieuw. We like! Cher maakt superveel dingen mee die heel hilarisch zijn. Bij haar kan iedereen terecht voor problemen. Helaas vinden sommige haar egoïstisch. As if! Deze film mag zeker niet op je sleepover lijstje ontbreken, ook al heb je de film meer dan 20 keer gezien. ;-)

via GIPHY

girlsnight

#2 Mean Girls
Oeh, wie kent deze film nou niet? Juist daarom moet je het kijken! Deze film staat in het teken van de sociale hiërarchie op school. Iets wat ook alle meiden wel herkennen. Deze film is het perfecte voorbeeld hoe je je kunt laten meeslepen door de ‘populaire meiden’ en hoe je jezelf daarin makkelijk kunt kwijtraken. Deze film laat het op een grappige en minder grappige manier zien. Deze bakjes popcorn passen er zeker leuk bij.

via GIPHY

#3 Twilight
Ja, ook deze film hoort erbij. De eeuwige vragen vroeger of je nou Team Jacob bent of Team Edward. Twilight is een romantische dramafilm over Bella die een relatie heeft met Edward. Alleen zit weerwolf Jacob in de weg omdat hij ook een oogje heeft op Bella. En tot slot mag je ook niet de Volturi vergeten, die Bella dwingt om een vampier te worden. Twilight heeft vijf delen. Elk deel is het waard om te kijken, omdat er steeds meer mysteries worden opgelost. Het eerste Twilight-deel is inmiddels al tien jaar geleden uitgekomen. Voel je je nu een beetje oud? ;-)

via GIPHY

#4 Grease
Grease blijft al tientallen jaren een klassieker, sinds 1978! Waarom? Omdat de film simpelweg gewoon geweldig is. Hun eyecatching kledingstijl zoals de zwarte leren jacks en de leuke roze T-Birds jasjes, vetkuiven en veel pakkende muziek. We love it. De film wordt generaties lang doorgegeven (en gezongen) en dat is niet zo gek. Sandy is een onschuldig lief meisje dat verliefd wordt op badass Zuko, vervolgd door de leukste musical-achtige liedjes. De rest weet je natuurlijk zelf al!

via GIPHY

#5 The devil wears prada
Elke girl kent deze film. De niet-modebewuste Andy die voor een groot modetijdschrift werkt met een ijskoningin als baas. Het lukt Andy nog niet zo goed om erbij te horen, omdat iedereen daar geïnteresseerd is in mode en haar niet serieus nemen. Andy is het zat en besluit om een drastische verandering maken: modebewust worden. Een superleuke film met humor en wijze levenslessen. Zeker een must voor op een girlsnight.

via GIPHY

#6 The Notebook
The Notebook is een klassieke zwijmelfilm. Het verhaal is prachtig en laat zien wat echte liefde is. Noah en Allie leren elkaar in de zomer kennen en zijn sindsdien niet meer van elkaar af te slaan. Helaas accepteren de rijke ouders van Allie dit niet. Noah als doodgewone jongen kan hier helaas niks tegen doen. Een jaar lang schreef Noah brieven naar zijn geliefde Allie. Elke dag. Met helaas geen antwoord. Zeven jaar later ziet het koppel elkaar weer en hun liefde staat nog steeds in vuur en vlam. Een verhaal dat laat zien dat liefde niet gebaseerd is op geld of status.

via GIPHY

#7 Bring it on
Bring it on is dé cheerleader film, iets waar we allemaal wel van droomden. Een team vol met hardwerkende cheerleaders hebben het kampioenschap gewonnen. Echter komen ze erachter dat de pasjes die ze doen gestolen is van een ander team, omdat de leidster van het team haar mondje gehouden heeft. Torrance wordt de nieuwe leidster en besluit er iets geweldigs van te maken. Met succes!

via GIPHY

Alle films al gezien? Dan kun je met deze tips er ook een onvergetelijke girlsnight van maken. ;-)

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook