News

Er bestaat nu een First Dates restaurant zónder camera’s

Tinder jij je helemaal suf? Struin jij al weken Happn af op zoek naar de prins op het witte paard en heb je zelfs het televisieprogramma First Dates overwogen? Toch wel lichtelijk awkward om met je kersverse (en onbekende) date voor de camera’s te zitten, vind je niet? Juist, daarom is er nu een First Dates restaurant zonder camera’s, maar mét blind date. Waar je moet zijn? Dat lees je hier.

Single and ready to mingle?
Ben jij al jaren single en toe aan een spannende date, maar heb je geen idee waar je die vandaan moet halen? Of is je vriendin al een flinke tijd single en wil je haar op date sturen? Blokkeer dan voor haar of jezelf 1 mei in de agenda, want dan organiseer Restuarant LEV een speciale First Dates avond. Het restaurant wordt omgetoverd tot LEV’s liefdesbar en gebaseerd op het First Dates restaurant, alleen dan zonder camera’s.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Couple by 9GAG (@couple) op

Ben jij wel in voor blind date? Vul dan via onderstaande link een formulier in en de cupido’s van het restaurant gaan op zoek naar de perfecte match. Voor deze (hopelijk) gezellige avond betaal je €34,50 per persoon. Meld je hier aan.