Beauty

Dit is de nieuwe nail art trend van 2019

Als je aan nail art denkt, denk je waarschijnlijk aan die vrouwen met eindeloos lange nagels met hele kunstwerken erop. Hoe kleden deze vrouwen zich überhaupt aan zonder zichzelf te verwonden? Niks voor jou waarschijnlijk, maar nu kan jij ook meedoen met de nail art trend van 2019. Als je ziet wat de nail art trend van dit jaar is ren jij direct naar de nagelstudio.

The less is more is vast een uitspraak die je vaker hoort. En wij houden ervan. Het liefst hebben we alles minimalistisch: tattoos, sieraden, huisdecoratie en nu ook op onze nagels. Bekijk hieronder negen keer de mooiste minimalistische nail art voor de nodige inspiratie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Color Clutch (@colorclutch) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hannah K. Fischer (@hannah.k.nails) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Beauty inspires (@_beauty_inspires) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door La Belle Nails & beauty (@labellenailsalon) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door marbellabeauty (@marbellabeautyservice) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Michelle Lee (@heymichellelee) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Loredana (@pas_cu_loredana) op

Tips en tricks voor DIY nail art:
Ben jij iemand die amper nagellak draagt omdat je al ongeduldig wordt van het idee dat je het moet laten drogen? Of ben jij iemand die nagellaksporen achterlaat op kleding, meubels en niet op je nagels, maar toch hélemaal in love bent met de bovenstaande looks? Girlscene helpt je daarbij. Met deze tips en tricks kom je moeiteloos je ‘nagel make-over’ door en sta je verstelt van het eindresultaat. 

♥1 Wil je stipjes op je nagels zetten? Gebruik de uiteindes van een schuifspeld. Hiermee kun je ook nog variëren in formaat.

♥2 Gebruik plakband om delen op je nagel te bedekken die je niet wil lakken. Hiermee krijg je de lijnen super strak.

♥3 Als je iets creatievere nagels wil, knip dan de stukjes plakband met een ribbelschaar. 

♥4 Pak een stift in plaats van de lak. Voor een minimalistisch design op je nagels hoef je namelijk geen nagellak te gebruiken. Lak je nagels een matte kleur naar keuze en teken bijvoorbeeld een mooie strakke dunne lijn met de stift.

♥5 Smeer alleen een beetje glitters op de top van je nagel. Dit geeft direct een fancy look.

♥6 Lak je nagels in een donkere kleur en lak daar een witte streep overheen, maar houd een klein beetje ruimte over bij je nagelbed. Het eindresultaat ziet er super profi uit.

♥7 Varieer op je nagels met een shiny en matte nagellakje. Met een matte topcoat lak je alleen nagelranden of zet je een paar leuke stippen.

♥8 Knip een stukje van een puff spons (zo’n spons met een touwtje eraan) en leg die op je gelakte nagel. Lak hier nu met een ander kleurtje overheen. Hallo, slangenprintje.

♥9 Gebruik je oude make-up sponsje voor een ombre effect. Met de spons dep je de nagellak geleidelijk van donker naar licht.

Nog niet genoeg aan de bovenstaande tips en tricks? Probeer anders een look van deze video! Voordat je het weet ben je een echte nagellak freak

Bron: buzzfeed.com, refinery29.com | Beeld: iStock