Beauty

7 dingen die jij als nagellak freak zeker herkent

De ene gaat niet zonder de deur uit en de ander die heeft misschien twee lakjes ergens in haar kamer staan. Nagellak freaks kunnen er in ieder geval geen genoeg van krijgen. Je hebt letterlijk elk kleurtje en iedereen zegt altijd dat je zulke mooie, verzorgde nagels hebt. Deze zeven dingen zal jij als groot nagel-fan zeker herkennen. 

1. Een doos vol met nagellak
Als nagellak freak blijf je maar kopen en kopen. Je hebt van elk merk wel een lakje. Niet gek dat je dan ook een hele doos of lade vol hebt met allemaal kleurtjes! De ene keer sorteer je ze op kleur, de andere keer op merk en soms is het gewoon een compleet zooitje. Je spreekt met jezelf af dat elke keer als je een nieuw kleurtje koopt, je een oud lakje weg doet. Maar in plaats van dat te doen, koop je gewoon een nieuwe doos. 

2. Het is niet dezelfde kleur
Je hebt al 15 roze lakjes, 8 rode, 3 witte, 5 blauwe en elke keer blijf je toch maar dezelfde kleuren kopen. Nou ja, niet dezelfde kleuren. Er zit echt wel verschil in! Dit is van een ander merk, dus sowieso niet dezelfde kleur. Later leg je de lakjes ook nog even naast elkaar om aan je moeder te bewijzen dat de ene echt wel een tint lichter is. 

3. Je hebt zoveel, maar de helft gebruik je niet eens
Van de 80 lakjes die je hebt, gebruik je er misschien 6. Je blijft toch je favorieten hebben. Net als stickertjes, diamantjes en andere tools. Na een paar keer gebruikt te hebben, wil je toch weer nieuwe dingen proberen. Zo blijft er van alles in die doos liggen. Maar weggooien, NO WAY! 

4. Je hebt letterlijk elke kleur
Zelfs groen en oranje is bij jou te vinden. You never know when you need it! Voor een nail art kan het altijd van pas komen. Stiekem heb je een kleur als geel of groen ook weleens gewoon op je nagels gelakt. Gewoon om te kijken hoe dat stond. En de kleur oranje moet je natuurlijk hebben voor Koningsdag, duhh. Deze dingen zal je ook zeker herkennen als je nagellak collectie te groot wordt. 

5. Je neemt de tijd om je nagels te lakken
Die mensen die na het lakken gelijk van alles gaan doen, snap jij niet. Hallo, het moet wel goed drogen. Je neemt dan ook uitgebreid de tijd om je nagels weer even mooi te verzorgen, veilen en te lakken. Van dat wekelijkse me-time uurtje maak jij wel gebruikt! 

6. Mensen vragen of jij hun nagels wilt lakken
Iedereen is jouw perfect gelakte nagels gewend. Sommige meiden zijn er stiekem jaloers op en dus vragen ze of jij een keer hun nagels wilt lakken. Natuurlijk wil je dat! Hoe meer nagels lakken, hoe beter. De nagellak freaks die ook van nail art houden gaan helemaal los op de handen van haar vriendinnen. 

7. Inspiratie opdoen
Je volgt minstens zeven nail art accounts op Instagram waar jij elke keer weer inspiratie vandaan haalt. Op Pinterst ben je verslaafd aan het zoeken van mooie hand-foto's die je na wilt maken en al die tutorials op YouTube over hoe je een ombre-effect creëert, heb je nu wel gezien. 

Nailpolish colors

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved