News

Temptation Island aflevering 1: nu al héél veel drama

Jaaa, vandaag is het Valent… ehhh, Valentijnsdag slaan we dit jaar even over. Hallo, het is vanavond tijd voor de eerste aflevering van Temptation Island! Wij kunnen niet wachten totdat het 20:30 uur is en zijn klaar voor drie afleveringen vol jaloezie, ruzie en heel veel drama. Gelukkig hebben wij alvast een paar beelden weten te bemachtigen, om alvast in de stemming te komen voor vanavond.

De snacks zijn ingekocht, de televisie is gereserveerd: vanavond kijken we met z’n allen Temptation Island 2019 op televisie of op Videoland. We kennen alle koppels en verleiders al uit ons hoofd en zijn klaar voor heel veel drama. Om alvast in de stemming te komen hebben wij alvast wat beeldmateriaal voor je. Eén ding is zeker, de koppels krijgen het erg moeilijk. In onderstaand filmpje zie je Sydney overstuur in de auto met de andere mannen. Hij roept ”Waarom verdien ik dit? Dag in dag uit doe ik alles voor dit meisje”. Bekijk hieronder de beelden. En er is meer…

De ontmoeting
​Daarnaast zijn er ook al beelden gelekt van de ontmoeting tussen de koppels en de verleiders. Op de video is te zien dat de meiden geblinddoekt worden als de verleidsters hun intrede maken. Uh oh… Heikki ziet gelijk dat er een oude bekende op het strand aan komt lopen en ook Sydney kent één van de dames al. Als je uit België komt heb je geluk en kun je de beelden hier bekijken. Anders kun je hier alvast een voorproefje zien.

Wanneer op tv?
Mocht je het gemist hebben… Vanavond worden de eerste twee afleveringen van Temptation Island 2019 vnaaf 20:30 uitgezonden. De derde is vanaf vanavond al te zien op Videoland.