Lifestyle

De 9 meest bizarre producten van Aliexpress


Een leuk telefoonhoesje of een paar oorbellen zijn redelijk normale en veilige keuzes op Aliexpress. Ondertussen weet je de goedkope en nuttige hebbedingetjes wel te vinden op de site, maar er zijn ook genoeg bizarre producten te vinden. Wat dacht je van een pugmasker of een sweater met een huilende Kim Kardashian erop. Say what? Hier hebben we er nog een paar van. Bereid je voor, ze verkopen een aantal héle rare dingen…

1. Minions bikini
De beroemde schattige Minions vind je tegenwoordig overal. Van speelgoed en wc-papier, tot aan kussenslopen. Noem het maar op. Eigenlijk verbaast het ons dus niks dat er ook een Minions bikini bestaat. Je betaalt slechts een klein tientje voor de subtiele oogjes op de boobs en het geinige bekkie op de ‘ahum’ intieme zone. Ben jij een mega fan van de schattige gele poppetjes? Dan is dit bed misschien ook iets voor jou.
bikini minions bizar
Minions bikini geel, Aliexpress | €7,50


2. Detox foot pads
Want ja, je voetjes hebben ook een detox nodig? Door bepaalde kruiden in de pads worden de afvalstoffen via je voeten afgevoerd. Je brengt de stickers gemakkelijk aan onder je voet, waar een kuiltje zit, en het is de bedoeling dat je ermee gaat slapen. Zou het echt werken? Lees meer over detoxen in dit artikel.
voeten pads ontgiften
Detox foot pads, Aliexpress | €1,40


3. Anti-snurk dopjes
Deze plastic neusclipjes zouden ervoor zorgen dat je vriendlief geluidsloos naast je ligt. De anti-snurk dopjes verbreden je neusgat, zodat er meer lucht door stroomt. Het ziet er niet erg comfortabel uit, maar hé, misschien werkt het!
snurken neus dopjes
Anti-snurk dopjes, Aliexpress | €1,57


4. LED wimpers
Zou dit de toekomst zijn? In plaats van een mooie oogopslag dankzij volle nepwimpers, plakken we wimpers op die lichtgeven. Op zich wel handig na het stappen, als jij je fietssleutels niet kan vinden in je tas. Hoef je ook niet meer je telefoon te gebruiken als zaklamp. 
LED wimpers raar
LED wimpers, Aliexpress | €2,85


5. Half clown gezicht
Als je nog een erg disturbing masker voor een kostuumfeestje of Halloween party zoekt, is dit misschien een idee. Het gaat om een masker voor het onderste gedeelte van je gezicht en je hebt de keuze uit maar liefst vijf verschillende exemplaren. Wij worden er een beetje onpasselijk van…
masker eng gezicht
Clown latex masker, Aliexpress | €1,82


6. Sperma USB
Op de website noemen ze het ook wel een kikkervisje, maar wij zien toch echt iets anders… Je hebt de keuze uit 8GB en 32GB. Misschien een grappig cadeautje voor je lover
usb sperma wit
Witte geheugenstick kikkervisje, Aliexpress | €3,06


7. Kakkerlak knuffel 
Ieuw! Dit afschuwelijke beest wilt toch niemand in huis hebben? Zelfs niet als het een zachte knuffel is. De knuffel is ook nog eens 55cm groot! Moet je je voorstellen, komt je moeder op bezoek, ziet ze een gigantische kakkerlak op de bank liggen. Die komt echt nooit meer spontaan op de koffie hoor…
kakkerlak knuffel rood
Kakkerlak knuffel rood, Aliexpress | €6,35


8. Mond-trainer
Van dit rare ding krijg je volgens Aliexpress een slanker gezicht, strakke lijnen én een mooiere glimlach. Met een simpel mondstuk train jij je hele gezicht. Doe dit vooral thuis, want het ziet er nogal gek uit ;-).
mond trainer gezicht
Gezicht trainer mond, Aliexpress | €1,39


9. Hamster riempje
Heb je er altijd al van gedroomd om je hamster uit te laten? Dat is mogelijk met dit riempje voor je fluffy animal. Laat je favoriete huisdier even de pootjes strekken en de wondere wereld zien. Het riempje is er in het roze en blauw en is verstelbaar voor als jij je hamster wat meer vrijheid wilt geven of toch lekker dichtbij wilt houden. Schattig toch?
hamster riempje harnas
Hamster harnasje, Aliexpress | €2,20