Lifestyle

7 verschillende type jongens die je gegarandeerd tegenkomt op Tinder

De hype is al een tijdje verdwenen, maar jij bent nog steeds iedere dag te vinden op Tinder. Steeds als er weer een match in beeld popt doet jouw hart een sprongetje. Het werkt zelfs een beetje verslavend. Als je al wat langer op Tinder zit, ben je waarschijnlijk al met meerdere jongens aan de praat geraakt. Iedere jongen is anders, dus ook op Tinder. Dit zijn de 9 verschillende type jongens die je gegarandeerd tegenkomt op Tinder. En, herken jij ze?

♥ De jongen met maar één foto
Je kunt hem enkel en alleen bekijken op één foto. Meer foto’s van hem zijn vrijwel nergens te vinden en als je erom vraagt is opsturen ook geen optie. Hmm, een beetje verdacht vind je zelf ook niet? Als hij niet eens moeite doet om zijn profiel een beetje aantrekkelijk te maken, is moeite doen waarschijnlijk sowieso niet iets wat hij graag doet. Swipe’je naar links dus.

♥ De jongen die maar blijft praten
Het maakt niet uit of het 8 uur in de ochtend of 10 uur in de avond is: als jij op je telefoon kijkt heb je minimaal één bericht van hem op je scherm staan. En om nou te zeggen dat alles wat hij stuurt je echt boeit? Nee, helemaal niet eigenlijk. Hij blijft maar praten en praten, en je begint er eigenlijk een beetje gek van te worden. Erg vervelend.

♥ De jongen die foto’s blijft sturen van zijn lichaam
Ja, je hebt een lichaam, die hebben we namelijk allemaal. Maar om er dan constant foto’s van te blijven sturen? Dat is totaal niet nodig. Dit type jongen staat waarschijnlijk 6 dagen in de week in de sportschool te pompen om er zo fit mogelijk uit te zien. Gek genoeg is dat niet per se iets wat ons vrouwen zo aantrekt. Neh, afknapper.♥ De jongen met een nepprofiel
Het tv-programma catfish klinkt je vast wel bekend in de oren. Een catfish is iemand die zich voordoet als iemand anders en met dat account allerlei mensen benadert. Je kunt zelf snel genoeg zien of iemand’s account echt of nep is. Zoek meerdere foto’s van hem op en vraag om meer informatie. Waarschijnlijk kom je er tijdens het gesprek snel genoeg achter dat hij eigenlijk niet is wie hij zegt dat hij is. 

♥ De jongen die een enorme player is
Allereerst begint het gesprek al met een ontzettende scheve openingszin. Ja vast, alsof hij je hiermee om zijn vingers kan winden. Je bent de moeilijkste niet en reageert alsnog op zijn berichtje. Tijdens het gesprek kom je er al gauw achter dat hij een ongelofelijke player is. Hij schept op over alle meisjes die hij al heeft gehad en komt ontzettend simpel over. Daar is het gat van de deur, doei!

♥ De jongen die nog steeds niet over zijn ex heen is
Jullie gesprekken beginnen leuk en het lijkt zelfs gezellig te worden, maar voordat je het weet krijg je een lap tekst toegestuurd met daarin alle informatie over zijn ex. Hoe het uit is gegaan, wat de reden was, waarom hij haar zo erg mist. Hallo, je zit op Tinder om een nieuwe liefde te vinden. Niet om een eventuele nieuwe liefde af te schrikken door verhalen over je ex.

♥ De jongen die opmerkelijk veel overeenkomsten met je heeft
Houd jij van honden? Oh my god, ik ook! En paprika chips?! Ja, love it! Op een of andere manier heeft deze jongen heel erg veel met je gemeen. Hij probeert indruk te maken door te doen alsof jullie ontzettend veel overeenkomsten hebben. En eerlijk gezegd word je er vooral een beetje bang van. Hij beweert dat jullie wel een goede match moeten zijn. Creapy.

Ben jij een beetje verslaafd aan Tinder? Dan herken je deze 11 situaties sowieso.

Bron: yourtango.com, elle.com, elitedaily.com  | Beeld: iStock