Lifestyle

Verslaafd aan Tinder? Dan herken je deze 11 situaties ongetwijfeld

Tinder, love it or hate it. Jij hoort bij de groep die ondertussen niet meer zonder kan. Elke dag ontploft je telefoon met jongens die interesse hebben in jou. Jij wordt intens gelukkig van nieuwe Tinder matches en je ziet het ondertussen als een verslaving. Niet alleen jij bent je bewust van deze uit de hand gelopen hobby, maar ook onder je vriendinnen ben jij de grootste Tinderbaas. Deze 11 situaties klinken jou daarom meer dan bekend in de oren. 

1. Catfish!
Yes, eindelijk een Tinder date met die leuke jongen. Hij is zo knap en leuk, althans dat denk je. Als je op de afgesproken plek komt, zie je wel iemand staan, maar honderd procent zeker dat dat niet jouw date is. Uiteindelijk komt de beste man wel op jou afgelopen. Je kunt wel janken, want deze jongeman is net iets minder gespierd en knap dan op de foto. Je bent erin getrapt, maar dat is het risico van Tinder.

2. Per ongeluk de superlike
De 'superlike' is de magische knop van Tinder en deze zet je alleen in als jouw droomprins voorbij vliegt. Soms, heel soms druk je hem per ongeluk in en dan voelt dat alsof de wereld instort. Neeee, hij verdient geen superlike!

3. De persoon die jou superliked is altijd zo lelijk als de nacht
Dan heb je nog een gevalletje superlike, tja die knop is ook nergens goed voor. Jij bent door het dolle heen, want je krijgt een melding dat iemand jou heeft gesuperliked. Misschien kom je de ware wel tegen vandaag. De persoon die vervolgens op jouw scherm verschijnt, komt als donderslag bij heldere hemel. Waarom drukt nou nooit het typetje Magic Mike op deze knop?!

4. Je moeder is niet zo'n fan van deze app...
"Vroeger leerden wij mensen kennen in de kroeg en tegenwoordig moet dat allemaal via het internet." Ja, vroeger. Die kennen we ondertussen wel. Tijden veranderen, moeders.

5. De perfecte profielfoto
Uren zoek jij naar de perfecte profielfoto voor op Tinder. Wat vinden jongens aantrekkelijk? Hmm... Op die foto had ik de meeste likes op Instagram, dus dan zal die bij de Tinder boys ook wel in de smaak vallen, toch?

herkenbare dingen tinder6. Juiste volgorde
Dan heb je eindelijk een paar foto's van jezelf gevonden die acceptabel zijn, moet je ze ook nog in een bepaalde volgorde zetten. Als eerste moet je je van je beste kant laten zien en dan moet uit de andere foto's ook nog blijken dat je leuk bent én veel vriendinnen hebt. Pff... Je krijgt er bijna stress van. 

7. Je zet het bereik steeds een beetje hoger 
Soms kom je op dat punt dat er niks leuks meer tussenzit en dan wordt het tijd dat je het aantal kilometers eens flink moet uitbreiden. Stukje bij beetje maak jij je visnet iets groter. 

8. Dat moment dat die ene bij jou uit de buurt voorbij komt
Hahahaha, hij heeft Tinder! Girl, we willen niet veel zeggen, maar dat heb jij net zo goed. Toch is het übergênant als je iemand die je kent in dat rijtje zit. Vooral als je deze persoon weer in levende lijve ziet en gewoon weet dat hij hetzelfde denkt. 

9. Je drukt op het kruisje bij een mega lekkerding
Wat er allemaal voorbij komt, vind je helemaal niks, dus jij drukt in een vlot tempo op het rode kruis. Maar dan stort je wereld in, want er komt een Griekse God voorbij, maar jij drukt veel te snel op dat verdomde rode kruis. Neem voortaan de tijd, want zo kom je hem nooit tegen. 

10. Wanneer je Tinder match je nummer vraagt
Je bent lekker aan het praten met je Tinder match en veel te snel vraagt hij je nummer. "Dat praat wat makkelijker." Ja, doei meneertje. Dat praat precies hetzelfde, ik weet niet hoe jouw WhatsApp eruitziet, maar gok dat dat niet veel anders is. Wat een afknapper. 

11. Als je ziet dat je een nieuwe match hebt, word jij helemaal wild
Je krijgt een melding op je telefoon: "Gefeliciteerd, je hebt een nieuwe match!" Er staat een hunk op jou te wachten! Jouw hart slaat nu al op hol en je weet niet hoe snel je je telefoon moet ontgrendelen. Negen van de tien keer is het niet wat je had gehoopt, maar als het dan een keertje zover is... Man man, dan ben jij de gelukkigste persoon op aarde. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook