Lifestyle

4 verschillende manieren om hem af te trekken

Het blijft een beetje een taboe: praten over seks en alles wat erbij komt kijken. Wij willen seks bespreekbaar maken en daarom geven wij je in dit artikel verschillende manieren waarop jij hem af kunt trekken. Gewoon, als meiden onder elkaar. Geloof ons, deze technieken komen zeker goed van pas in de slaapkamer. 

1. Schroeven
Pak met één hand de onderkant van zijn penis stevig vast. De andere hand gebruik je om een ronddraaiende beweging naar boven te maken. Je kunt het een beetje vergelijken met hoe je een deksel van een potje afdraait. Het tempo is helemaal aan jou. Als je bovenaan de penis bent laat je los en begin je gewoon weer opnieuw.

2. Tokkelen
Bij de tokkel-techniek stimuleer je zijn eikel met de toppen van je vingers. Pak met één hand de onderkant van zijn penis vast, terwijl je met de vingers van je andere hand op het puntje van zijn eikel tokkelt. Het is even inschatten of hij meer houdt van hard of zacht tokkelen, maar dat kun je vast wel aan zijn reactie aflezen.
3. Duimen omhoog
Ga recht voor hem zitten zodat je zijn penis zo goed mogelijk vast kunt houden. Vouw je handen rond het uiteinde van zijn penis. Doe je duimen omhoog en masseer de onderkant van zijn eikel. Houd je duimen dicht bij elkaar. Je kunt op deze manier ook de rest van zijn penis masseren.

4. Vuur maken
De naam zegt het al, je maakt dezelfde beweging als bij het stoken van een vuurtje. Leg je handen aan de buitenkant van zijn penis en begin vervolgens met wrijven. Je beweegt je handen in tegenovergestelde richting. Tip: gebruik glijmiddel. Misschien kan het net iets te ruw zijn als je geen glijmiddel gebruikt en dat is waarschijnlijk niet echt prettig.

Heb je de smaak een beetje te pakken? Dan hebben wij nog meer technieken voor je. In dit artikel lees je namelijk andere technieken die minstens net zo effectief werken. Wedden dat je jouw vriend ontzettend gelukkig maakt!