Lifestyle

5 manieren om hem af te trekken

10

In dit artikel hebben we het over verschillende manieren om je vriendje af te trekken. Met dit artikel willen we op een normale manier verschillende technieken bespreken. Girlscene is meiden onder elkaar en waarom zouden we deze tips niet met elkaar delen? We bespreken vijf verschillende technieken waar je jouw vriendje vast zeker blij mee gaat maken. 

Het is logisch dat je niet eerder van deze technieken gehoord hebt. We willen deze tips met je bespreken omdat we zagen op het forum dat er meiden vragen hebben over dit onderwerp. In dit artikel bespreken we een aantal technieken die van pas komen in de slaapkamer! De denneboom
Doe je handen tegen elkaar aan en maak een V vorm door je vingers naar buiten te buigen. Draai je handen om maak een denneboom met je handen. Glij met je handen van boven naar beneden over de penis. De bovenkant van de penis, de eikel, komt tegen je handpalmen aan. 

De ring
Vouw je duim en wijsvinger naar elkaar toe en maak een ring. Plaats je duim en wijsvinger om de penis en trek hem af. Je duim en wijsvinger hebben een veel kleiner oppervlak dan je hele hand. Je vriendje voelt dus net iets minder. Dit is een ideale techniek voor mannen die snel klaarkomen. Als hij bijna bij zijn hoogtepunt is, kun je deze 'ringtechniek' toepassen, om zijn orgasme iets uit te stellen. Dit doe je niet om hem te pesten maar om de spaning extra op te bouwen. Probeer dit goed te timen. 

De wervelwind
Houd met je rechterhand de schacht van de penis vast. Je duim wijst naar de eikel. Met een ronddraaiende beweging ga je omhoog naar de eikel. Als je bij de eikel bent, ga je met de palm van je hand over de eikel heen. En dan ga je in tegengestelde richting weer terug, met ronddraaiende bewegingen. Je kunt glijmiddel gebruiken voor extra soepelheid. 

Het melkmeisje
Doe je linkerhand om de onderkant van de penis en je rechterhand om de bovenkant van de penis. Je maakt melkende en glijende bewegingen van boven naar beneden, hand op hand. Wissel het tempo af. Je kunt glijmiddel gebruiken, zodat het extra soepel gaat. 

De citruspers
Duw met je linkerhand de voorhuid naar beneden. Doe je vingertoppen van je rechterhand bij elkaar en maak cirkelbewegingen om de eikel. Alsof je een citroen uitperst. Begin heel zachtjes en zorg dat de eikel nat genoeg is, anders voelt dit niet fijn aan. 

Ook de meiden van het Girlscene forum hebben vragen over hoe ze hun vriendje moeten aftrekken. Welk soort penis heeft jouw vriendje? In dit artikel zetten we 8 verschillende penissen op een rijtje. 

Welke van deze technieken ken jij al?

Bron, bron 
Beeld: Thinkstock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

10 reacties

 • 4 jaar geleden Laura

  Die dennebooom is wel bijzonder slecht uitgelegd :')

 • 4 jaar geleden Suus

  @Heidi Galliard: Het is altijd goed om te weten wat je partner fijn vindt in bed. En als je niet wilt dat je vriendje je afkeurT moet je eerst maar eens fatsoenlijk Nederlands leren (schrijven), want DAT is pas een afknappen!

 • 4 jaar geleden skyoflighters

  ik snap de denneboom niet hahaha

 • 4 jaar geleden butcherbaby

  handig artikel alleen begrijp ik met alleen de omschrijving nog niet hoe het moet :')

 • 4 jaar geleden summerfeelings

  @HeidiGalliard Er staat toch helemaal niet dat je vriend afkeurt wat jij doet. Dit artikel is bedoeld voor meiden die hierover nog onzeker zijn en meiden die eens iets anders willen proberen dan dat ze normaal doen. Zo vreemd is het toch niet dat je af en toe eens iets anders wil proberen tijdens de seks? Als jij geen speciale technieken gebruikt dan is dat prima, en dat hoeft ook helemaal niet, maar dat wil niet zeggen dat dit een nutteloos artikel is. Er zijn zeker ook meisjes die hier heel wat aan hebben.

 • 4 jaar geleden Heidi Galliard

  WAt een bagger slecht artikel. Alsof je vriendje je afkeurd hoe je het doet..... Seriously... die jonge verliefden hoefen daar niet altijd mee bezig te zijn toch? En waarom moet je speciale technieken hebben of weten xD echt een dom artikel weer dit.

 • 4 jaar geleden Acrylic

  @Rosalee Waarom? Seks is iets dat heel normaal en natuurlijk is. Hoeft toch geen grote taboe op te rusten? Ik kan heel goed begrijpen dat meiden die nog (bijna) nooit iemand hebben afgetrokken daar onzeker over zijn en graag willen dat ze het goed doen. Een aantal tips zijn dan altijd welkom. Ik vind het alleen maar een hele goede actie van Girlscene dat ze ook ruimte maken voor artikelen over alles rondom seks. En gezien het aantal views dat dit soort artikelen krijgen, is er ook zeker wel interesse voor.

 • 4 jaar geleden Rosalee

  TMI

 • 4 jaar geleden Soepstengel

  Ik had het handig gevonden als het werd voorgedaan, met een voorwerp ofzo. Ik snap hier namelijk niet zoveel van :')

 • 4 jaar geleden Mashi

  Het artikel boeit me verder niets, maar ik wil wel even zeggen dat ik de inleiding erg goed vind! Yay Girlscene!

 1. 1