Celebs

Alles over de knappe vriendin van Formule 1-coureur Max Verstappen

We zijn allemaal wel een beetje fan van Max VerstappenHeb je een oogje op Max Verstappen? Helaas, je kans is verkeken. De Formule 1-coureur heeft namelijk al een vriendin! En dat is harstikke serieus, want de romance is al een tijdje aan de gang. De Formule 1-coureur is smoorverliefd op de bloedmooie Kelly Piquet.

max verstappen vriendin

Snelheidsduivel Max Verstappen doet het dit jaar goed in de Formule 1. Hoewel de coureur op 19 juli 2021 door zijn Britse rivaal Lewis Hamilton van de baan werd gereden in een pijnlijke crash, is het nog steeds een hele populaire coureur. En buiten de racebaan is Max Verstappen al een tijdje in love met de knappe Kelly Piquet.

Wie is de vriendin van Formule 1-coureur Max Verstappen? 

Kelly Piquet is ook bekend in het racewereldje, want ze is de dochter van de Braziliaanse Formule 1-coureur Nelson Piquet. Hij werd driemaal eerder al wereldkampioen in het racen. Ze heeft blijkbaar een voorliefde voor coureurs, want ze had eerder een relatie met de Russische coureur Daniil Kvyat. Ook hij racete voor Redbull. Kelly heeft zelfs een dochtertje met hem! In maart 2020 gingen zij helaas uit elkaar. 

Alles over Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen

Kelly is dus echt een beauty, wellicht dat het ermee te maken heeft dat haar moeder het Nederlandse model Sylvia Tamsma is. De vriendin van Max Verstappen heeft ook al een flinke carrière achter de rug. Zo ging ze naar een kostschool in Engeland, haalde ze haar middelbareschooldiploma in Brazilië en vertrok vervolgens naar New York om internationale betrekkingen, politieke wetenschappen en economie te studeren. Daar ontwikkelde ze zich verder in het modewereldje en sleepte ze een modellencontract in de wacht. Als model ging ze aan de slag bij grote merken als Bergdorf Goodman en de Latijns-Amerikaanse Vogue.

Schrijven kan de vriendin van Max Verstappen ook, want ze schreef columns voor Marie Claire en doet ook dingen voor de socialemediakanalen van de Formule 1. 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Lees ook:

 

Deze knappe mannen rijden mee in de Formule 1 (en ze zijn bijna allemaal nog vrijgezel)

Must reads 👀