Lifestyle

6 signalen dat hij je aan het lijntje houdt

Sommige jongens flierefluiten helaas graag wat aan. Ze praten met het ene na het andere meisje, soms wel een paar tegelijk. Ze doen precies wat ze het beste uitkomt, wat jij daarvan vindt boeit ze niet zoveel. Hij heeft meerdere opties rondlopen en houdt je aan het lijntje totdat hij weet voor wie hij kiest. Wij hebben zes dingen op een rijtje gezet waaraan jij ziet dat hij je aan het lijntje houdt.

Hij koopt veel cadeaus
Hij overspoelt je met cadeaus, maar de verbintenis tussen jullie komt er niet. Hij praat nooit over zijn gevoelens en daarom voel jij je altijd een beetje alleen. Dat hij eigenlijk helemaal geen relatie wil is de reden achter zijn oppervlakkige gedrag. Hij probeert je om te kopen met cadeaus, in de hoop dat je nog even bij hem blijft.

Hij maakt nooit plannen vooraf
Hij kan nooit van tevoren iets afspreken, hij appt je vaak met “Heb je nu iets te doen?”. Jullie spontane afspraakjes vond je eerst heel leuk, maar nu begint het irritant te worden dat je nooit iets kunt plannen. Hij wil alle opties openhouden, voor het geval dat een ‘leuker meisje’ hem appt. Laat je niet voor de gek houden en vertel hem hoe je erover denkt.

Hij weet niet wat hij wil
Het ene moment is hij helemaal into you en het andere moment moet hij niets van je weten. Het ligt er maar net aan waar zijn hoofd naar staat, heel vervelend. Hij kan niet met je en niet zonder je. Hij wil je graag om hem heen houden, maar niet te dichtbij. Krijgt hij veel aandacht van andere meisjes? Dan laat hij even niets van zich horen, om vervolgens te appen als hij zich weer verveelt.
Jullie doen nooit iets leuks
Jullie doen genoeg samen, maar het is altijd op een van jullie kamers. No way dat hij jou ooit meeneemt naar de film of uiteten, dat is hem veel te serieus. Daarnaast is hij doodsbang dat hij gezien wordt met jou, dit verpest automatisch de kans bij alle andere meiden. Vertel hem dat je het jammer vindt dat jullie nooit eens de deur uitgaan, vraag hem waarom.

Hij heeft bizarre regels over wat wel en niet kan
Hij geeft je cadeaus, maar viert niet je verjaardag met je. Hij stelt je voor aan zijn vrienden, maar niet aan zijn familie. Hij komt alleen bij jou thuis, jij nooit bij hem en hij weigert je hand vast te houden in het openbaar. Hij weet duidelijk nog niet wat jullie van elkaar zijn en dat vindt hij prima. Hij wil wel iets voor je doen maar is altijd bang dat het te officieel wordt.

Hij stelt je aan niemand voor
Hij heeft je nog nooit voorgesteld aan zijn ouders of zijn beste vrienden. Hij kent intussen jouw hele familie al, maar jij hebt geen idee wat voor ouders hij heeft. Dit doet hij omdat hij niet zeker weet of jij een ‘blijvertje’ bent. Hij houdt je het liefst zo ver mogelijk vandaan van zijn dierbaren, als je die eenmaal hebt ontmoet is het voor hem veel te serieus.

Herken jij de bovenstaande dingen? Ga dan eens goed met hem praten en vraag om zijn eerlijke mening. Het laatste wat je wilt is aan het lijntje gehouden worden, je verdient beter dan dat. Als hij niet zeker weet of hij je leuk genoeg vindt, laat hem dan gaan. Jij verdient een jongen die jou de allerleukste vindt!

Bron: yourtango.com, mannengeheim.nl, cosmopolitan.com | Beeld: iStock

Must reads 👀