Films & Series

Altijd al mee willen doen aan Temptation Island? Dit is je kans!

We weten niet hoe het met jou zit, maar de Girlscene redactie zit iedere donderdagavond om 20:30 uur voor de televisie. Dan zoeken we meteen RTL 5 op, want hallo: Temptation Island! Nu het einde bijna in zicht komt zijn we een tikkeltje verdrietig, maar we hoeven niet lang te treuren. Temptation komt terug én je kunt er nog aan meedoen ook!

Hoewel het voor de koppels een verschrikkelijk seizoen was (en voor de verleiders des te beter), kijkt de Girlscene redactie nog liever naar het programma dan dat we zelf mee zouden doen. Tranen met tuiten huilen op nationale televisie? No thank you. Maar voor de daredevils die hun relatie wel op de proef willen stellen: dit is je kans. Of als je wil verleiden, natuurlijk.

Je kunt je nu via deze link op de website inschrijven voor het ‘meest exotische avontuur van je leven’. Met je lover, welteverstaan. Als jij en je vriend(in) wel toe zijn aan een relatietest zou dit programma volgens RTL perfect voor jullie zijn. Of ben je vrijgezel en speel je liever de rol van verleidster Natasja of Saartje? Dan kun je je opgeven als verleidster.

Maar één ding lijkt zeker: het ziet ernaar uit dat Temptation terugkeert! YES! No shame in our game, we zijn gek op het programma.

Lees ook:

Must reads 👀