Lifestyle

7 leuke dingen om te doen als je vanavond geen Sinterklaas viert

 

Het heerlijk avondje is bijna gekomen. Lekker liedjes zingen, cadeaus uitpakken, surprises ontrafelen en gedichtjes voorlezen. In spanning afwachten wanneer de Pieten de zak cadeaus met veel kabaal voor de deur zetten. Dat geldt natuurlijk alleen als je überhaupt Sinterklaas viert. Vier jij het vanavond niet? Er zijn genoeg andere leuke dingen te doen!

1. Partay!
Trommel je vriendinnen op en maak er een online avondje uit van. Ga lekker dansen of wat drinken. Als je nog op tijd bent, trakteer jezelf lekker op die oogschaduw palette die je al een tijdje wilde hebben om vanavond de show te stelen. 

via GIPHY

 

2. Bakken maar!
Misschien heb je vanavond eindelijk tijd om dat taarten recept te proberen die al zo lang op je lijstje stond. Dat jij geen Sinterklaas viert, hoeft natuurlijk niet te betekenen dat jij niet lekker kunt snacken! Check deze mooie taarten even ter inspiratie!

via GIPHY

 

3. Bioscoop
Hoe kun je de Sinterklaas-gekte beter ontduiken dan je lekker af te sluiten voor de buitenwereld in de bioscoop? Er draaien veel films die niets met het thema te maken hebben. Je kunt even kijken op de website van een bioscoop bij jou in de buurt welke films er draaien.

via GIPHY

 

4. Karaoke
Geen Sinterklaas vieren wil niet zeggen dat je niet mag zingen, toch?! Trommel jouw huisgenootjes op en installeer Singstar op de Playstation. Zing de longen uit je lijf (of de trommelvliezen uit andermans oren)! Hebben jullie geen Playstation? Maak dan een playlist aan met allemaal meezingers. 

via GIPHY

 

5. You time
It’s me-time baby! Zijn er dingen die je graag doet, maar waar je jezelf geen tijd voor gunt? Doe het nu! Veel mensen hebben al iets te doen, dit is de ideale avond om ook lekker je eigen ding te doen. Kijk eindelijk die serie waar je al heel lang aan wilt beginnen, lak je nagels, doe maskers op je gezicht én in je haar, lees in één avond dat boek uit (challenge) of bak eindelijk dat recept wat al eeuwig op je ligt te wachten. Of allemaal natuurlijk.. 😉

via GIPHY

 

6. Bowlen
Word je lichtelijk agressief van al die Sinterklaasnummers en het ‘per ongeluk’ volproppen van jezelf met pepernoten die je op elke hoek tegenkomt? Gooi je frustratie eruit tijdens een avondje bowlen. Met volle kracht de bowlingbal over de baan stuiteren is niet alleen een goed idee als je even wat energie kwijt moet, je hebt direct een redelijke workout gehad om de pepernoten er weer af te trainen.

via GIPHY

 

7. Online (window)shopping
Als Sinterklaas de cadeaus niet meer bij je thuis bezorgt, moet je het heft in eigen hand nemen. Ga met een dekentje op de bank zitten met links een bak pepernoten, rechts een warme mok chocolademelk en op schoot je laptop. Pak je verlanglijstje erbij en zoek tot je de perfecte items hebt gevonden. Laat het lekker bij je thuisbezorgen en geniet van de goodies die Sinterklaas via PostNL bij je af laat leveren. En als je nog geen geld hebt, weet je in ieder geval waar je je volgende salaris aan uitgeeft.  

Spelletjesavond? Wij zochten de vijf leukste spelletjes op om samen met jouw huisgenoten te spelen. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande afbeeldingen.

30 seconds

30 seconds bordspel | € 29,95

Shit Happens
Shit happens

Shit Happens (18+) kaartspel | € 19,95

What do you meme?
What do you meme NL kaartspel | € 31,95

Wat ga jij vanavond doen? Heb je nog leuke tips?

bron