Lifestyle

Mijn leven met… Whiplash

Girlscene.nl gaat over fashion en beauty, allerlei happy dingen. Helaas zijn er soms ook minder leuke dingen in het leven en die passen goed in onze rubriek ‘lifestyle’. Want vervelende en heftige dingen horen helaas bij het leven. Sommige meiden hebben wel iets heel heftigs meegemaakt en willen hun verhaal graag met jullie delen.


bron

Ik herinner me het als de dag van gisteren… Het moment waarop ik en mijn moeder een auto ongeluk kregen. Mijn leven is veranderd vanaf dat moment. Het was een mooie zomerse dag en ik was net klaar met paardrijden. Ik had nog even goed getraind, want twee dagen later zou ik op vakantie gaan. Ik reed samen met mijn moeder terug naar huis, we reden over een weg waar 80 km/u was toegestaan. En het was voor ons ook een voorrangsweg. Er reed een auto aantal meter voor ons en sloeg rechtsaf een zijweg in. Plots steekt er op dat moment een andere automobilist de weg over waar wij frontaal op botsten. Het enige wat ik mij nog kan herinneren op het moment van de knal is dat ik dacht "ik ga dood".

Daarna gingen alle alarmbellen bij mij af. Mijn moeder zat klem tussen de stoel en het stuur en kreeg bijna geen lucht meer. Ik belde 112 en vanaf dat moment kreeg ik een black-out. Toen er politie en ambulance arriveerde werd ik geplankt afgevoerd omdat ik last van mijn nek en rug had. Gelukkig bleek er op de scan geen breuken te zien. Een beetje spierpijn is wat ik kon verwachten.

bron

Helaas bleek dit anders te gaan. Ik werd erg snel vermoeid, had constant pijn en mijn concentratie was nul. Na heel wat fysiotherapie ben ik nu in een revalidatiecentrum terecht gekomen waar ze me gaan leren omgaan met mijn whiplash en alles wat daarbij komt kijken… Ik zit hier nu intern en dat betekent dat ik alleen in het weekend naar huis mag. Mijn leven zal nooit meer worden zoals twee jaar geleden. I need to deal with my pain.

Door Barbara

Wil jij ook graag jouw heftige verhaal delen op Girlscene? Stuur dan een mail met jouw verhaal naar info@girlscene.nl onder vermelding van: 'Heftig verhaal of Leven met'.

Must reads 👀