Lifestyle

Boekentip: ‘Meer dan 80 spannende salades’

Onlangs is het boek 'Meer dan 80 spannende salades' verschenen. Dit boek staat vol inspiratie voor heerlijke salades voor elk seizoen. Je vindt veel variërende recepten van lichte lente- of zomersalades tot stevige herfst- en wintersalades. Ben jij benieuwd naar het boek? Lees dan snel verder!

Salades

In 'Meer dan 80 spannende salades' spelen de groenten van het seizoen een hoofdrol voor de recepten van de salades. Zo zijn er lente- en zomersalades met bijvoorbeeld aardappels en asperges tot stevige herfst- en wintersalades met bijvoorbeeld rode bieten, pastinaak en knolselderij.

Salades

Vaak denken mensen dat salades meer iets voor de zomer zijn, maar het boek 'Meer dan 80 spannende salades' laat zien dat er voor elk seizoen een heerlijke salade gemaakt kan worden. Ook laat het boek goed zien dat een salade zoveel meer is dan een beetje sla met komkommer. Het boek is geschreven door de Zweedse kookboekenschrijfster Caroline Hofberg. Zij heeft twee awards op haar naam staan voor de Gourmand World Cookbook.

Salades

Het kookboek 'Meer dan 80 spannende salades' ligt nu in de winkel voor € 17,50. Je kunt het boek ook via de webshop van Kosmos Uitgevers bestellen, klik dan hier.

Ga jij het boek 'Meer dan 80 spannende salades' aanschaffen of toch niet?