Lifestyle

Inspiratie themafeesten voor de laatste schooldag!

Voor de examenleerlingen komt de laatste schooldag steeds dichterbij. Je sluit een hoofdstuk van je leven af en deze dag mag je niet ongestoord voorbij laten gaan natuurlijk. Pak daarom uit met een groot themafeest op de laatste schooldag! Lees snel verder voor wat inspiratie.

Slaapfeestje
Kleed je om in je luie kloffie inclusief pantoffels!  Vergeet niet om een kussen mee te nemen, zodat jullie een groot kussengevecht kunnen houden. Op de laatste schooldag mag alles!

Kussengevecht
Bron: Pinterest

Pyjama
1. Pyjamabroek van H&M € 14,95 2. Disney shirt van V&D € 12,00 3. Pantoffels van Van Haren € 9,95 4. Badjas van V&D € 25,00

Hollywood
Met dit thema kun je veel kanten op! Ga bijvoorbeeld als Marilyn Monroe!

Marilyn Monroe

Dit Marilyn Monroe jurkje kun je hier bestellen voor maar € 14,99. Om de outfit compleet te maken, kun je hier ook nog een bijpassende pruik kopen voor € 6,99. Pak de rode lippenstift van je oma, moeder, tante of zus en teken met oogpotlood de bekende schoonheidsvlek bij de mond. En voila je Marilyn Monroe outfit is klaar!

Teen mom
Als je echt origineel wit zijn kun je ook als teen mom verkleed! Stop een kussen onder je oversized T-shirt. Bekijk hieronder een outfit voor wat inspiratie:

teenmom
1. T-shirt van HEMA € 10,25 2. Rok van H&M € 19,95 3. Enkellaars van Van Haren € 24,90

Barbie
Met de Barbie look kun je twee kanten op. Ga voor een look-a-like van de Barbie pop of Barbie van het programma 'Huisje, Boompje, Barbie'. Kies voor lekker veel roze!

Barbie
Bron: Tumblr

Disney
Ook met Disney als thema kun je heel veel kanten op! Zelf moet ik meteen denken aan Tinkerbell van Peter Pan.

Tinkerbel
Bron: Tumblr

Heb jij nog ideeën voor een outift?

Bedankt voor de tip Nienke!