Love

Mixed feelings: 10 redenen waarom diegene appt, zonder interesse te hebben

redenen waarom hij appt maar niet geïnteresseerd is

Je voelt je aangetrokken tot iemand, en soms lijken de gevoelens wederzijds te zijn, terwijl op andere momenten het tegenovergestelde waar lijkt te zijn. Het kan verwarrend zijn: vindt deze persoon me nu leuk of niet? Gemengde signalen kunnen voor veel twijfels zorgen. Vraag je je af waarom deze persoon toch blijft appen, ondanks dat het misschien lijkt alsof ze eigenlijk niet geïnteresseerd zijn? Hier zijn tien mogelijke redenen waarom iemand je blijft appen, zelfs als ze eigenlijk niet geïnteresseerd zijn.

Tien redenen waarom hij je appt terwijl hij niet geïnteresseerd is

Heb je ooit te maken gehad met gemengde signalen? Soms snap je er gewoon helemaal niets van: wat wil die persoon nu eigenlijk? Je weet wel, die verwarrende momenten waarop je denkt: “Waarom doe je dit?” Nou, we kennen het gevoel maar al te goed! Dit klinkt misschien vreemd, maar het feit dat je crush je appt, betekent niet per se dat ze écht geïnteresseerd zijn of goede bedoelingen hebben. Om je overthinking en onbeantwoorde vragen te besparen, hebben we een lijst samengesteld met mogelijke redenen waarom sommigen blijven appen, zelfs als ze eigenlijk niet geïnteresseerd zijn. Hou je vast…

1. Deze persoon heeft een egoboost of aandacht nodig

Soms willen mensen graag jouw mening en onverdeelde aandacht, omdat dat bij niemand anders te vinden is. Het is altijd prettig als iemand je aandacht geeft zonder iets terug te verwachten. En misschien ben jij wel een soort trofee voor deze persoon, vooral als je gemakkelijk in de smaak valt bij anderen. Door jou in hun buurt te hebben, voelt die persoon zich goed over zichzelf en maakt zo een goede indruk op anderen. Natuurlijk willen ze jou dan graag in hun buurt houden!

2. Je zit in de friendzone en deze persoon wilt je te vriend houden

Niemand wil belanden in de friendzone. Pijnlijk, toch? Maar wees gerust, het overkomt ons allemaal weleens. Het feit dat deze persoon toch contact met je blijft houden, laat zien dat degene je echt leuk vindt zoals je bent, alleen niet ‘leuk-leuk’. Het is meer een interesse in jullie vriendschap dan in een liefdesrelatie. Soms is het ook beter om gewoon maatjes te blijven en jullie waardevolle vriendschap te behouden!

3. Deze persoon is een player en jij bent tweede keuze

Luiden de alarmbellen? Playboy alert!!! Deze persoon vindt je wel leuk, maar blijkbaar niet leuk genoeg. Deze persoon doet alleen maar leuk en geïnteresseerd wanneer het uitkomt. Wees op je hoede en trap er niet in! Misschien ben je niet de enige die tot in de late uren berichtjes stuurt naar deze persoon. Laat je niet betrekken in mind games! Jij weet – en verdient – beter.

4. Deze persoon wil maar één ding

We hopen natuurlijk van niet, maar als je crush alleen laat in de avond op je appjes reageert, je altijd teast en vaak naar intieme onderwerpen verwijst, is het mogelijk dat deze persoon je alleen ziet als een mogelijke bedpartner… Vraag jezelf af of dat is wat je wilt.

5. Deze persoon houdt de opties open

Het kan ook zijn dat deze persoon wel wederzijdse gevoelens heeft, maar gewoon niet weet wat er mee te doen. Misschien is het net uit met een ex en is je crush nog niet klaar voor iets nieuws. Als diegene in de war is, kun jij ook snel in de war raken. Het is ook mogelijk dat jij niet de enige bent voor wie deze persoon gevoelens heeft en dat diegene zo de opties open wil houden. Sommigen claimen nu eenmaal vaak iets, terwijl ze nog aan het rondkijken zijn voor iets ‘beters’!

6. Deze persoon verveelt zich en houdt meer van de uitdaging dan de vangst

Voor sommigen is het proces van verliefd worden superspannend en opwindend. Maar zodra ze iemand voor zich hebben gewonnen, verliest de uitdaging zijn nieuwigheid en opwinding, en wordt het steeds minder interessant. De oplossing? Ze gaan ze weer op zoek naar een spannende nieuwe uitdaging.

7. Deze persoon heeft een flirterige persoonlijkheid

Soms vraag je je af of iemand met je flirt of dat je het gewoon zelf zo opvat. Sommige mensen hebben nu eenmaal een flirterige persoonlijkheid. Dus ja, deze persoon flirt inderdaad met je, maar er zitten waarschijnlijk geen intenties achter. Sorry!

8. Deze persoon voelt zich eenzaam

Wanneer mensen zich eenzaam voelen, zoeken ze vaak contact met mensen die hen aandacht geven en zich gezien laten voelen. Als deze persoon zich wat down voelt, stuurt die je een berichtje, wetende dat je zult antwoorden. Jij vult de leegte op!

9. Deze persoon praat graag met je of is gewoon aardig tegen je

Laten we eerlijk zijn. Misschien ben je gewoon een geweldig persoon en hartstikke leuk om mee te praten. Deze persoon heeft misschien geen romantische gevoelens voor je, maar kan het wel leuk vinden om je te zien en te spreken. En soms is iemand gewoon heel aardig, zonder dat het iets diepers betekent. Romantiseer jullie connectie vooral dus niet te veel!

10. Deze persoon is bang om je te verliezen

Het kan ook zijn dat deze persoon ontzettend blij is je te kennen en ervaringen met je te delen, maar gewoon niet geïnteresseerd in een romantische relatie. Het idee om jou kwijt te raken kan angst en stress veroorzaken. Door je aan het lijntje te houden, probeert diegene dat te vermijden.

Probeer je de aandacht van je crush te krijgen? Dit zijn zes manieren om dat te doen!

Beeld: After