Celebs

Ka-ching: dít enorme bedrag verdient K3 met één optreden

K3 verdient.

We kennen ze allemaal de bekende meidengroep K3. Ze hebben al veel soorten formaties gehad en nu zijn Hanne, Marthe en Julia aan de beurt om op het podium te shinen. Maar wat verdient de populaire meidengroep K3 met één optreden?

Karen, Kristel en Kathleen

De bekende meidengroep K3 kennen we natuurlijk allemaal. Al generaties lang zijn de meiden namelijk hét icoon voor veel kinderen. De populaire popgroep begon met de meiden Karen, Kristel en Kathleen. Toch zien we deze combinatie al jaren lang niet meer zingen. Dat komt omdat Kathleen in 2009 besloot om afscheid te nemen van K3. Toch wilde Karen en Kristel wel graag doorgaan met het zingen, daarom begonnen ze een zoektocht naar een derde meisje. Er kwam een programma ‘K2 zoekt K3′, waar het perfecte meisje werd gevonden. Uiteindelijk kwam Josje Huisman als derde K3-lid in de groep. Jarenlang hebben de drie ontzettend veel gedaan, van optredens, films en musicals tot het veroveren van duizenden kinderhartjes. Toch is dit trio ook helaas weer uit elkaar, aangezien ze te ‘oud’ werden voor K3.

K3

Na het emotionele afscheid van de meiden, moest er natuurlijk een nieuwe K3 groep komen. Na lang zoeken kwamen de originele K3 toch uit op drie nieuwe geschikte meiden. De meidengroep is jaren later, dus nog steeds in de muziekwereld. De nieuwe gezichten zijn, Hanne Verbruggen, Marthe de Pillecyn en Julia Boschman. De drie meiden hebben de groep overgenomen en zijn hard aan de bak gegaan om deze legendarische naam voor te zetten. Het is nu hun tijd om te gaan shinen op het podium. Ondertussen hebben de meiden al ontzettend veel gedaan en daar hebben zij een flink zakcentje aan verdiend!

Lees ook:
OMG! Komt de originele K3 met een reünie?

Wat verdient K3

Nu ben je vast benieuwd hoeveel K3 nu eigenlijk verdient per optreden. De meiden zijn inmiddels al jarenlang ontzettend populair, dus je kan wel raden dat een optreden amper te betalen is. Er is onderzocht hoeveel de dames vragen voor één optreden. Daar kwam uit dat K3 wel €15.000 voor één optreden vraagt! Uhm, misschien toch maar zelf meezingen met de karaoke-cd dan. Ook staat er niet bij hoelang de groep daadwerkelijk gaat optreden voor dat bedrag. Gelukkig kunnen we altijd nog een paar oude K3 bangers opzetten op de boxen ;-).

Beeld: instagram @hannecarry__

Must reads 👀