Lifestyle

WOW! Zoveel tijd van je leven besteedt je aan brak zijn

brak-zijn-kater

We hebben allemaal wel eens last van een kater en nooit was dit de bedoeling. ‘s Avonds ging je de deur uit en besloot je om één drankje te doen, om vervolgens na tien drankjes verder om zes ‘s ochtends thuis te komen. Meestal ben je dan voor de rest van de dag niet zo veel meer waard, maar hoeveel tijd besteden wij eigenlijk wel niet aan brak zijn?

Dit is hoeveel tijd je van je leven besteedt aan brak zijn

Eén dagje uitbrakken kan geen kwaad denk je bij jezelf. Maar weet jij hoeveel tijd je gemiddeld met een kater rondloopt, je zult ervan schikken!

Lees ook:
Dit moet je wel (en niet) doen om van een kater af te komen!

Zoveel jaren je kwijt bent aan brak zijn

Benieuwd hoeveel tijd jij besteed aan brak zijn? Een Britse studie heeft het voor je onderzocht en de resultaten zijn shocking! Het zal natuurlijk wel voor iedereen verschillen, maar dit is het gemiddelde waar het onderzoek op uitkwam. Houd je vast, als je alle dagen bij elkaar optelt krijg je een gemiddelde van wel 724 dagen dat we brak zijn in ons leven. Dat is bijna twee jaar lang! En ja, dat klinkt natuurlijk enorm veel, maar denk vooral terug aan alle mooie herinneringen die je de avond ervoor hebt beleefd. Dan zijn die brakke dagen het misschien toch wel waard, right girls? 😉

Beeld: Pinterest