Beauty

Good to know! Zo zie jij er op je best uit zonder make-up

zonder-make-up

Het is best gek dat vrouwen onzeker worden als zij zonder make-up de deur uitgaan. Toch kunnen wij er ook prachtig uitzien zonder make-up. Je moet je eigen huid echter wel goed verzorgen, want al die chemicaliën in de make-up is niet al te best voor je huid.

Zo zie je er goed uit zonder make-up

Wij vrouwen vinden het belangrijk dat we er goed uitzien. Zijn wij een keer te laat gaan slapen kunnen wij ons gezicht er al snel een stuk beter uit laten zien met een mooie lipstick en een laagje mascara. Toch is al die make-up slecht voor je huid en ben je zonder ook echt prachtig! Echte schoonheid zit dan wel van binnen, maar wij geven hier de beste tips hoe jij er aan de buitenkant (zonder make-up) er ook mooi uit kan zien.

Goede huid verzorging

Je huid heeft veel liefde nodig. Ieder huidtype is verschillend. De een heeft een hele gevoelige huid terwijl de ander wel tegen een stootje kan. Het is hoe dan ook belangrijk dat je aan het eind van de dag je huid goed reinigt. Alle make-up kan in je poriën gaan zitten, dit zorgt weer voor pukkeltjes. Dus door een goeie reiniging voorkom je al een hele hoop!

Haal alles uit jezelf naar boven

Zonder make-up lijk je misschien wat saai. Hier kan je wat aan doen! Haal het beste uit jezelf naar boven. Kam bijvoorbeeld je wenkbrauwen omhoog. Deze kan je in model houden met een stukje zeep. Ook kan je een lippenbalsem op doen. Dit staat niet alleen goed, het verzorgd je lippen ook nog eens.

Zelfverzekerd zijn

Als jij in jezelf gelooft dan doet iedereen dat. Je moet je niet zo verschuilen achter die laag foundation, je bent prachtig zoals je bent. Je glimlach is tenslotte je mooiste eigenschap. Als jij zelfverzekerd om gaat met het feit dat je er goed uitziet gaan mensen dat vanzelf ook vinden.

Nonchalant

Niemand z’n huid is perfect. Ook die van jou niet. Het is een grote kans dat jij je huid bedekt omdat je last hebt van pukkeltjes en onzuiverheden. Maar jij bent echt zeker niet de enigste! Je zal merken dat hoe minder make-up je draagt hoe minder onzuiverheden er na een tijdje te vinden zijn!

Mooie haren

Ze zeggen wel eens kleren maken de man, dit geldt hetzelfde voor je haar! Als jou haar op en top zit, is er genoeg voor de mensen om je heen om naar te kijken. Dat is hopelijk genoeg voor jou om je zelfverzekerd te laten voelen.

Verzorging

Je huid heeft verzorging nodig! Check online welk huidtype je hebt en wat voor vitamines voor jou goed zijn. Heb je een droge huid, dan is een vochtinbrengende crème iets voor jou. Heb je last van een gevoelige huid dan moet je eens een crème proberen met vitamine e erin. Ook is het belangrijk dat je voldoende slaapt, je veel water drinkt en veel zonnebrand smeert als je de zon in gaat.

Lees ook
Good to know! Déze dagcrème past het beste bij jouw huidtype

Lip verzorging

Het is belangrijk dat je je lippen goed verzorgd. Niemand zit te wachten om droge velletjes. Zorg ervoor dat je goed scrubt. Je hebt hier speciale lipscrubs voor. Ook kan je ‘s avonds een lippenbalsem opdoen. Dit zorgt ervoor dat je wakker wordt met volle lippen!

Het is logisch dat je wel eens onzeker bent over je huid. Maar onthoudt: niemand is perfect! En je kan er zelf het beste van maken. Wees zelfverzekerd, dat scheelt al een hele boel!

Beeld: pinterest