Celebs

Zo zag acteur Thijs Boermans er vroeger uit

thijs-boermans-vroeger

Trouwe volgers van het programma weten vast dat Thijs Boermans één van de 21 kandidaten is van Expeditie Robinson 2022. De acteur heeft in diverse films en series gespeeld, waaronder SpangaS. Nu weten we allemaal dat Thijs er ontzettend goed uitziet, maar hoe zag hij er vroeger uit?

De SpangaS acteur

Thijs Boermans is 26 jaar oud en is de jongste zoon van regisseur Theu Boermans en regisseuse Paula van der Oest. De televisie- en filmwereld is hem dus met de paplepel ingegoten. De meeste van ons zullen Thijs dan ook kennen van zijn rol als Lamar in de jeugdserie SpangaS. Je hebt hem misschien ook met Oogappels, Keizersvrouwen of Nachtwacht: Het duistere hart, op het doek gezien.

Expeditie Robinson

Op maandag 29 augustus was het eindelijk zover en maakten we kennis met alle kandidaten van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson 2022. Thijs Boermans belandde in kamp Noord, samen met onder anderen Rose Bertman, Niels Oosthoek, Iliass Ojja en Juultje Tieleman. We hopen allemaal natuurlijk dat hij heel ver gaat komen in het programma 😉

Lees ook:
What?! Dit smokkelen de kandidaten van Expeditie Robinson mee naar het eiland

Zo zag Thijs er vroeger uit

Wanneer we naar de aflevering van Expeditie Robinson kijken kunnen we concluderen dat Thijs eyecandy is op de buis. Maar hoe zag deze handsome boy er vroeger? We besloten een kijkje te nemen op zijn Instagram account. Tijdens de zoektocht kwamen we een heel schattig kiekje tegen van de knapperd en deze is te lief om niet te delen met jullie.

Wil je nou nog meer van hem zien en ben je ook zo benieuwd hoe ver hij het gaat schoppen in Expeditie Robinson. Het programma is elke maandag te zien om 20:30 uur op RTL4.

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @thijsboermans

Must reads 👀