Fashion

Wil je hebben! Déze jas van de Zeeman gaat viral op TikTok

zeeman-jas-tiktok

Wie is er nou niet dol op koopjes? Wij ladies kunnen er geen genoeg van krijgen en vooral als het gaat om kleding. Daarom hebben wij nu dé perfecte jas gevonden bij de Zeeman voor een leuk prijsje.

Zeeman

Winkelketen Zeeman verkoopt goede kleding voor een betaalbare prijs. Vaak moet je goed zoeken voor een leuk fashionable kledingstuk, maar dit keer hebben zij een populair item in het assortiment. We willen natuurlijk allemaal dé perfecte jas hebben, maar ook voor een betaalbare prijs. Daar heeft Zeeman iets op gevonden, want zij hebben nu dé perfecte jas voor een leuk prijsje.

Lees ook: 
Trend-alert! Déze 6 kledingitems gaan viral op TikTok

Viral jas

Vaak loop je een winkel in en zie je een geweldig kledingstuk, maar blijkt het een kindermaat te zijn. Zo heeft de Zeeman nu dé perfecte groene kinderjas die je als volwassene eigenlijk ook wel graag zou willen dragen. Maar dat kan nu ook! Er ging namelijk een TikTok viral waarin een TikTokker liet weten dat de Zeeman jas in maat 176/182 ook prima past voor iemand die maat S of M heeft. De jas is een groene puffer jacket en is perfect als tussenjasje. Het is een leuk item voor een betaalbare prijs dus run, don’t walk!

View post on TikTok

Beeld: Pinterest