Fashion

Wij ontdekten een Zara-lifehack en je leven is nooit meer hetzelfde

zara-lifehack

We houden van lifehacks, maar geloof ons: deze Zara-lifehack gaat je leven écht veranderen. Voor iedereen die graag shopt bij deze Spaanse winkelketen is dit de hack die je volgende keer tijdens het shoppen zeker moet checken. 

Zo werkt deze Zara-lifehack

We hebben het allemaal wel eens. Heb je de juiste maat uit het rek gevist, blijkt die broek of dat shirtje veel te klein te vallen in de paskamer (of te groot). Super irritant. Als je weleens bij de Zara shopt, heb je dit ongetwijfeld een keer meegemaakt. De Spaanse maten lijken gewoon áltijd kleiner te vallen, right? Met deze geweldige Zara-lifehack is die irritatie in de pashokjes verleden tijd.

Lees ook
7 onverwachte garderobe essentials die een aanvulling zijn op jouw kledingkast

Icoontjes op labels

Let volgende keer tijdens het shoppen namelijk eens op het label de kledingstukken. Staat er een driehoekje met de punt naar beneden? Dan valt het kledingstuk kleiner dan normaal en kun je het beste een maatje groter kopen. Als er een vierkantje opstaat, dan valt het normaal en kun je je eigen maat mee de paskamer in nemen. Geen labels of icoontjes? Ze zijn soms ook te vinden op de prijskaartjes.

View post on TikTok

Beeld: pinterest