News

Yvonne Coldeweijer deelt leuk babynieuws op Instagram

yvonne coldeweijer liefdesleven

Waar Yvonne Coldeweijer normaal gesproken alleen maar juice deelt op haar Instagram-account, zagen we dit keer iets anders voorbij komen. De roddelkoningin deelt namelijk in haar Instagram Stories dat ze in verwachting is.

Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldewijer plaatst regelmatig juice op haar Instagram-account over andere BN’ers. Maar haar volgers zouden ook graag meer over de roddelkoningin zelf willen weten. Heel sporadisch geeft Yvonne ze een kijkje in haar privéleven. En dat was dus nu weer het geval. Ze deelde namelijk een hele bijzondere foto in haar Instagram Stories.

In verwachting

Yvonne deelt graag veel over andere mensen, maar over haar eigen leventje laat ze maar weinig los. Maar daar bracht de roddelkoningin dus nu verandering in. In haar Instagram Stories deelde ze dat ze samen met haar vriend op vakantie is op het prachtige Griekse Santorini. En we moesten wel even heel goed kijken. Maar ook deelde ze de datum waarop ze is uitgerekend. “11-12-2023”, schreef ze bij de foto. Want ja, Yvonne Coldeweijer is zwanger!

Lees ook:
Yvonne Coldeweijer doet boekje open over haar liefdesleven

Daddy to be

We weten dus eigenlijk niet zo veel over de lover van Yvonne, maar juicekanalen denken wel te weten wie de daddy to be is. De lover van Yvonne Coldeweijer heet namelijk Max. Ze zouden al een lange tijd samen zijn, maar ook dit weten we dus niet zeker, omdat Yvonne maar weinig loslaat over haar privéleven.

Juicekanaal @RealityFBI deelt in hun Stories: “Yvonne en Max worden ouders.” Ook deelde ze een foto van de man waarmee Yvonne dus waarschijnlijk een kindje op de wereld zal zetten. Zal ze binnenkort meer delen over deze mysterieuze man? Wij wensen Yvonne en haar lover heel veel geluk toe.