Celebs

What?! Yvonne Coldeweijer heeft nieuwe juice over Waylon

waylon-bibi-tattoo

Yvonne Coldeweijer is de echte juice-koningin, en dat bewijst ze nu weer opnieuw. Nadat zij eerder al bekend maakte dat Waylon vreemdging terwijl zijn vriendin Bibi Breijman zwanger was van hun tweede kindje samen, komt zij nu weer met een juicy nieuwtje over de zanger.

Nieuwe juice over Waylon onthult door Yvonne Coldeweijer

Waylon bekende eerder al te zijn vreemdgegaan, maar nu doet Yvonne een nieuwe ontdekking. OMG!

Ontrouw

Via Yvonne Coldeweijer kwam het grote nieuws naar buiten dat Waylon vreemdgegaan is in de periode dat vriendin Bibi Breijman zwanger was van zoontje Chester. In een Instagram post bevestigde Waylon deze geruchten, deze post is inmiddels verwijderd door de zanger. Het bleef een tijdje stil rond Bibi maar ook zij kwam met een YouTube video waarin ze het onderwerp heeft besproken. Uiteindelijk heeft Bibi hem nog een kans gegeven en de twee zijn nog samen.

Onthulling Waylon

Ook nu kwam ze weer met een schokkend nieuwtje over zanger Waylon. Deze onthulling is misschien iets minder groot maar komt misschien toch als een verassing. Volgens de juice van Yvonne heeft Waylon namelijk zijn buikvet laten wegzuigen. What!? “Ahahah ik plas alweer in mijn broek van de juice die ik zo ga posten”, zegt de roddel koningin hierover.

De tekst loopt verder na de foto’s

Lees ook:
Bibi Breijman vertelt openhartig over moeilijke periode door vreemdgaan Waylon

Jinek

Er werd aangekondigd dat Waylon bij de talkshow van Eva Jinek aan tafel zou schuiven om zijn verhaal te doen. Later werd vanuit Waylon’s kant duidelijk dat hij van gedachten was veranderd en het interview zou niet meer door gaan. Er gaan geruchten rond dat Waylon niet meer durfde omdat er misschien wel nog meer juice bekend gemaakt zou worden. Oei! Vanuit de zanger is aangegeven dat hij in eerste instantie sowieso alleen aan tafel zou gaan zitten om zijn nieuwe muziek te promoten en niet om over de schandalen te praten.

Beeld: Instagram: @bibibreijman

Must reads 👀