Celebs

Juicy! Yvonne Coldeweijer krijgt eigen podcast ‘De Juice Show’

yvonne-coldeweijer-podcast

Yvonne Coldeweijer is niet meer weg te denken uit medialand. De roddelkoningin weet altijd als eerste alle juicy nieuwtjes naar buiten te brengen. Daarom krijgt Yvonne Coldeweijer nu samen met Mark Koster haar eigen podcast: ‘De Juice Show’.

Yvonne Coldeweijer krijgt eigen podcast ‘De Juice Show’

Voor de meeste bekende Nederlanders is Yvonne Coldeweijer een gevaar. Ze weet namelijk altijd als eerste alle juicy nieuwtjes over de celebs. Zoals BN’ers die vreemdgaan of BN’ers die betrokken zijn bij andere schandalen. Daarom krijgt de roddelkoningin nu haar eigen podcast.

Jutta Leerdam en Koen Verweij

Het was ook Yvonne Coldeweijer die het nieuws naar buiten bracht dat Koen Verweij, de inmiddels ex-vriend van Jutta Leerdam, zou hebben gezoend met een andere vrouw. Yvonne had foto’s en filmpjes daarvan op haar Instagram geplaatst terwijl Jutta hier niets vanaf wist. Een dag later kwam Jutta met een statement naar buiten. De relatie tussen de twee was over en uit!

Lees ook
Omg! Zo zag Yvonne Coldeweijer er vroeger uit

‘De Juice Show’

Vanaf woensdag is Yvonne samen met journalist Mark Koster iedere week te zien bij Podimo. In de podcast worden, uiteraard, iedere week alle juicy nieuwtjes besproken en zullen er steeds veel onthullingen over de BN’ers boven tafel komen. Helaas moet je wel een abonnement hebben bij Podimo als je de podcast wil luisteren. Maar dan hebben we er wel voor over, toch? 😉

Beeld: YouTube: Lifeofyvonne

Must reads 👀