Celebs

Yvonne Coldeweijer geblokkeerd door vriendin Bibi Breijman na bekendmaken vreemdgaan Waylon

bibi-breijman-blokkeert-yvonne-coldeweijer

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer heeft onlangs op haar juice kanaal gedeeld dat Waylon zou zijn vreemdgegaan tijdens de zwangerschap van Bibi Breijman. Yvonne heeft laten weten dit lange tijd geheim gehouden te hebben, omdat ze ‘goede vriendinnen’ is met Bibi. Al blijkt die vriendschap nu toch wel klaar te zijn.

Bibi Breijman is klaar met ‘de juice’ en blokkeert Yvonne Coldeweijer

Yvonne heeft dus laten weten dat ze dit geheim een lange tijd bewaard heeft, omdat ze Bibi haar zwangerschap niet wilde verstoren. Dat kon Bibi gelukkig waarderen, maar ze is het niet eens met de manier waarop Yvonne het nieuws de wereld in heeft gebracht. Daarom heeft ze Yvonne nu geblokkeerd, tot grote verbazing van Yvonne, want de twee waren volgens haar ‘goede vriendinnen’.

Scheidingslijn werk en privé

“In dit soort situaties is de scheidingslijn tussen werk en privé heel moeilijk. Ondanks dat ik privé zoveel mogelijk rekening heb geprobeerd te houden met Bibi, kan en wil ik als juice kanaal tegelijkertijd ook geen enkele BN’er een voorkeursbehandeling geven”, deelt Yvonne erover.

Lees ook
Bibi Breijman deelt lelijke foto’s van Waylon op Instagram: ‘Dit verdien jij’

 

Einde van de vriendschap

Bibi heeft aan Yvonne laten weten dat ze niet blij is met de manier waarop Yvonne dit nieuws naar buiten heeft gebracht. “Dit raakt mij, want geen enkele vrouw verdient zo’n behandeling en geen enkele man mag hier zo makkelijk mee wegkomen. Bibi ziet dat anders en vindt mij de hard daarin”, reageert Yvonne. Het ziet er dan ook naar uit dat de twee het niet snel zullen uitpraten. “Ik wilde haar naar aanleiding van haar berichtje even bellen, maar kwam er toen achter dat ze mij heeft geblokkeerd. Dat vind ik heel jammer”, aldus Yvonne.

Haar beslissing

De vriendschap is nu dus wel voorbij, maar Yvonne gunt Bibi nog steeds het beste toe. “Of dat nou met of zonder Waylon is. Ik geef alleen mijn mening zoals altijd (en zal dat ook altijd blijven doen), maar het is haar leven en haar beslissing”, laat ze weten.

Bron: LibelleBeeld: Instagram @bibibreijman | @lifeofyvonne