Celebs

Bibi Breijman deelt lelijke foto’s van Waylon op Instagram: ‘Dit verdien jij’

Roos-Sanne

Vorige week kwamen er geruchten naar buiten dat Waylon vreemd zou zijn gegaan tijdens de zwangerschap van Bibi Breijman. Niet veel later bevestigde Waylon dat en bood hij zijn excuses aan op zijn Instagram-account. Bibi laat nu ook van zich horen en deelt een aantal foto’s van Waylon in haar Instagram Stories voor Vaderdag. 

Bibi deelt lelijke foto’s van Waylon op Instagram voor Vaderdag

‘Dit verdien jij’, schrijft Bibi onder de foto’s. 

Waylon ging vreemd tijdens zwangerschap Bibi

Vrijdagmiddag kwamen er verschillende geruchten naar buiten dat Waylon zou zijn vreemd gegaan tijdens de zwangerschap van Bibi. Niet lang daarna heeft Waylon dat via Instagram zelf ook bevestigd. Hij deelde een foto met de tekst: ‘I know I fucked up’. 

De tekst gaat verder onder de post. 

View post on Instagram
 

Foto’s voor Vaderdag

En nu reageert ook Bibi voor het eerst via haar Instagram-account. Gisteren was het Vaderdag en in de Instagram Stories van Bibi verschenen er een aantal, nogal oncharmante, foto’s van Waylon. Maar ook deelde Bibi een foto van haar eigen vader. ‘Fijne vaderdag voor die man (op rechts) die er altijd voor mij is’, schrijft ze. 

‘Dit verdien jij’

En ook voor haar baby daddy deelde ze dus een aantal charmante foto’s in haar Instagram Stories. ‘En dit verdien jij gewoon even deze Vaderdag, Waylon. Onderga het maar gewoon. Kompie dan hè’, schrijft ze bij de foto. 

Beeld: Instagram @bibibreijman

Must reads 👀