News

She Said Yes: Nina Warink en Kalvijn zijn getrouwd

Youtuber-kalvijn-Nina-Warink-getrouwd

Er is opnieuw een beroemd paar dat de knoop doorhakt! De populaire YouTuber Kalvijn en zijn vriendin, influencer en auteur van kookboeken Nina Warink, zijn nu officieel getrouwd! Het pasgetrouwde stel kan eindelijk de wereld laten weten dat ze elkaar het ja-woord hebben gegeven, en wij kunnen niet wachten om de kiekjes te mogen zien!

Verloofd

In maart 2023 deelde het Nina Warink het nieuws dat ze een datum hadden vastgesteld voor hun bruiloft. ‘Ja, we hebben al een datum’, schreef de YouTuber en kookboekenschrijfster nadat een van haar volgers had gevraagd naar de voortgang van de voorbereidingen. Ook hadden ze toen al een locatie gekozen. ‘Maar die houden we voor onszelf en de gasten natuurlijk’, voegde Warink eraan toe. Kalvijn, die eigenlijk Kelvin Boerma heet, maakte afgelopen september de trouwplannen bekend. Het aanzoek vond ook plaats in Italië. De 27-jarige Kalvijn, bekend van onder meer zijn werk als presentator voor SBS6, ging in Toscane op één knie. How cute!

Lang samen

Kalvijn en Nina vormen een influencer-koppel dat al meer dan 12 jaar een gelukkige relatie deelt, een relatie die zeker zijn ups en downs heeft gekend. Maar juist door hun diepe liefde voor elkaar, hebben ze deze uitdagingen weten te overwinnen. Vanaf het moment dat ze elkaar leerden kennen op de middelbare school in Groningen tot hun huidige leven in Amsterdam en Groningen, hebben ze samen veel meegemaakt. Deze ervaringen hebben hun band alleen maar sterker gemaakt en hen gevormd tot wie ze vandaag de dag zijn. Zowel Nina als Kalvijn hebben openlijk gesproken over eerdere moeilijkheden, maar dit heeft hen alleen maar dichter bij elkaar gebracht. Door zo open en eerlijk te zijn tegen elkaar, hebben ze een diep vertrouwen opgebouwd en zijn ze sterker geworden als partners.

Getrouwd in Italië

Na maanden van organiseren en plannen om hun droombruiloft werkelijkheid te laten worden, zijn ze eindelijk getrouwd! Afgelopen zondag gaven Kalvijn en zijn vriendin Nina Warink elkaar het ja-woord in het prachtige Italiaanse Umbrië. Het koppel deelde maandag foto’s van hun speciale dag op sociale media, waarop ze beiden stralen in hun bruidskleding en elkaar liefdevol kussen. Het is een sprookjesachtige bruiloft waarvan ze ongetwijfeld nog lang zullen nagenieten!

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @kalvijn