News

Double trouble! Tweeling Yousri en Sayed zijn nieuwe bombshells in Love Island

yousri-sayed-love-island

Het nieuwe seizoen van Love Island is pas net van start gegaan, maar er is nu al veel gebeurd in de villa. Twee Islanders hebben de villa al moeten verlaten en ook hebben we al kennis mogen maken met een aantal nieuwe bombshells. Nu zijn de Eindhovense tweeling Yousri en Sayed (23) de villa binnen getreden, dat wordt double trouble!

Tweeling Yousri en Sayed zijn de nieuwe bombshells in de Love Island-villa

We stellen je graag voor aan de knappe tweeling Yousri en Sayed. De broers delen samen hun passie voor calisthenics, wat mooie plaatjes oplevert voor op hun Instagram.

Sayed

Sayed, die je kunt herkennen aan zijn krullen, wordt niet snel verliefd en hij houdt niet van oneerlijke mensen. De krullenbol is op zoek naar een dame die sportief is gebouwd en niet bang is om haar mening te delen, wel knapt hij snel af als iemands taalgebruik te grof is.

Yousri

Yousri is momenteel bezig met de laatste loodjes van zijn opleiding leraar aan de Pabo. Hij hoopt dat hij tijdens zijn deelname aan Love Island een lieve, sportieve dame tegenkomt die graag met hem op actieve dates wil gaan. Wij willen best met hem mee 😉

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook
OMG! Love Island krijgt nu ook een versie met veertig- en vijftigplussers

Nieuwe bombshell Mara

Wie ook nieuw is binnengekomen in de villa is de 26-jarige Mara Bella Steneker uit Groningen. Mara werkt als consultant in de arbeidsbemiddeling. Ze is een echt familiemens en deelt dan ook regelmatig leuke familiekiekjes op haar Facebook. Mara werd vroeger regelmatig steentje genoemd, vanwege haar achternaam, maar stiekem was ze ook wel een beetje een dondersteen.

Mara is opzoek naar een zorgzame, ambitieuze man. Ook moet hij lang zijn, want ze wil wel graag hakken kunnen dragen als ze naast hem loopt. Al deze kwaliteiten zien we eigenlijk wel terug in Marvin. Wij zijn daarom mega benieuwd of de twee het goed zullen kunnen vinden met elkaar.

View post on Instagram
 
Bron: RTL BoulevardBeeld: Love Island

Must reads 👀