Celebs

WOW! Influencer Roxanne Kwant deelt pikant kiekje op haar Instagram

roxanne-kwant

Roxanne Kwant is inmiddels een bekend gezicht in de influencerwereld. Ze is een echte online personality geworden door haar hilarische video’s en bovenal leuke persoonlijkheid. We kennen haar tot nog toe vooral als de grappige influencer en TikTokker, maar gisteren liet Roxanne een andere kant van zichzelf zien. 

Roxanne Kwant plaatst een bikinifoto op haar Instagram

“Lekker dagje motorboten richting Texel”, schrijft Roxanne.

Roxanne Kwant

We leerden Roxanne voor het eerst kennen tijdens haar tijd bij RUMAG. Hier mocht ze de programma’s van het platform presenteren. Sindsdien gaat ze hard. Inmiddels presenteert ze life-evenementen, is ze spreker over verschillende onderwerpen en maakt ze vooral haar eigen content voor Instagram, TikTok en soms ook YouTube. Onderwerpen die de influencer aankaart in haar sprekingen zijn: social media content en online marketing.

Ouders

Wist jij dat Roxanne haar moeder één van de eerste omroepsters bij Radio Veronica was? Nou, dit is voor Roxanne een belangrijke inspiratiebron geweest om zelf te werken aan een grootse carrière. We kunnen wel concluderen dat de influencer heel goed onderweg is naar het waarmaken van haar dromen, and we love to see it!

Lees ook:
Roxanne Kwant openhartig over break-up: Ik heb geen idee hoe single zijn werkt

Bikinifoto’s

Over het algemeen plaatst Roxanne humoristische content, waarin ze niet bang is voor wat zelfspot. De influencer kent weinig schaamte wat resulteert in hilarische video’s en foto’s. Ze kan iedereen aan het lachen krijgen en wij krijgen maar geen genoeg van haar! Gisteren liet Roxanne zich van een andere kant zien en plaatste ze een prachtige bikinifoto van zichzelf op Instagram. Een kant van haar die ze niet vaak toont, maar die ze zeker wel heeft. Naast humor heeft Roxanne ook nog de looks! What a beauty!

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @roxannekwant

Must reads 👀