News

Even binnenkijken! Deze woning uit ‘Kopen Zonder Kijken’ staan te koop

woning-kopen-zonder-kijken

In het programma 'Kopen Zonder Kijken' geven stellen hun geld uit handen en gaat het televisie-team op zoek naar de perfecte woning. Dit koppel is tóch niet helemaal tevreden met hun 'droomhuis' en daarom staat hij nu weer op Funda.

Kopen Zonder Kijken

In het tweede seizoen van ‘Kopen Zonder Kijken’ gingen Joeke en Fernant op jacht naar de perfecte woning. Op dat moment woonde zij nog in Amsterdam, maar het was onmogelijk voor hen om een huis in de stad te kopen. Er werd een compromis gesloten en keuze viel uiteindelijk op Haarlem, maar dit was ook niet zo makkelijk als gehoopt. Gelukkig wist tv-makelaar Alex een huis in een buitenwijk te scoren.

Toen het jonge koppel uit ‘Kopen Zonder Kijken’ de woning voor het eerst zagen, zakte de moed hen in de schoenen. Het verouderde huis was een bouwval en voldeed aan geen enkele wens van het stel. Van het budget was er nog €115.000 over, dus Bob Sikkes kon aan de slag met de verbouwing én denk maar niet dat er nog een cent over was na deze transformatie. Bob noemt het zelfs ‘de grootste metamorfose ooit’.

Lees ook:
Geloof je niet! Dit bijzondere Barbie huis is nu te koop op Funda

Droomhuis te koop

Nadat de woning door Bob helemaal onder de schop werd genomen, was het grote moment daar. Joeke en Fernant stapte voor het eerst, na de verbouwing, hun nieuwe woning in. Het geluk kon ze niet op! Aan het einde van de aflevering was te zien dat ze dolblij waren met hun nieuwe droomhuis. Maar was deze reactie wel oprecht? We zijn nu nog maar een paar jaar verder en de woning van ‘Kopen Zonder Kijken’ staat alweer te koop!

Op Instagram plaatst Funda prachtige kiekjes van de woning en het koppel hoopt het kleine optrekje voor €550.000 te verkopen. Misschien zal deze tekst op Funda de toekomstige koper overtuigen: “Alle modernisaties zijn namelijk al voor jou gedaan door het team van het televisieprogramma ‘Kopen zonder Kijken'”.

View post on Instagram
 
Beeld: rtl

Must reads 👀