Lifestyle

Beste plek voor een winterse eerste date: dineren in een iglo

date-idee-iglo-bergen-op-zoom

Romantiek hangt in de lucht, de laatste maand van 2023 belooft de meest romantische van het hele jaar te worden. Om tijdens deze koude dagen een beetje warm te blijven, hebben wij opnieuw het perfecte idee voor een eerste date ontdekt. Stel je voor: een sfeervol diner onder de sterrenhemel. Samen genieten jullie van heerlijk eten en drinken in een restaurant dat de perfecte setting biedt voor een romantische avond. In deze winterse iglo slaat de vonk tussen jullie gegarandeerd over!

Daten in het winterseizoen

In de winter een perfect idee bedenken voor een eerste date is op zijn zachtst gezegd niet makkelijk. Het koude weer en de vroeg invallende duisternis maken het moeilijk om spontane buitenactiviteiten te bedenken. IJsbanen lijken natuurlijk de logische keuze, maar niet iedereen houdt van schaatsen. Een romantische wandeling in het park? Superleuk, maar niet als de temperatuur onder nul duikt en je helemaal ingepakt moet komen aanzetten bij een date. Enne, dat brengt ons bij het volgende: wat moeten we dragen – de balans vinden tussen warm en stijlvol is een hele uitdaging. Kortom, het winterseizoen vereist een extra dosis creativiteit om een onvergetelijke eerste date te plannen. Gelukkig helpen wij je graag daarbij!

Dineren in een iglo

Zin in een date die de winterkou doet vergeten? Picture this: een knus diner in een iglo onder de sterrenhemel! Met de sfeer van een winterwonderland en het comfort van een warm dekentje, is dit de ultieme setting voor een romantische avond. Samen genieten van smaakexplosies terwijl je wordt omringd door ijskristallen en fonkelende lichtjes. Het is niet alleen een heerlijke diner, het is een ervaring! De iglo biedt niet alleen beschutting tegen de kou, maar ook een intieme plek waar de vonken tussen jou en je potentiële lover zeker zullen overslaan. Een culinair avontuur in een iglo? Dat wordt gegarandeerd een winterdate om te onthouden!

Restaurant Saus

Bij restaurant Saus in Bergen op Zoom is de iglo-ervaring niet zomaar een diner; het is een culinair feest! Volgens Saus draait het IGLO-concept om gezellig samen genieten van heerlijk eten. De voorgerechtjes worden op originele wijze geserveerd, in ouderwetse kratjes als feestelijke cadeautjes. Voor het hoofdgerecht worden warme pannetjes uit de oven op tafel getoverd, waardoor iedereen diverse gerechtjes kan proeven. Het diner wordt compleet gemaakt met een dessert dat opnieuw in de kratjes wordt gepresenteerd, waardoor elke gast zijn eigen zoete keuze kan maken. Een unieke iglo-dinervaring bij Saus, waar gezelligheid en lekker eten samenkomen. Wij zien onszelf hier al helemaal zitten deze winter!

Beeld: Restaurant Saus