News

Dit wil je! Je kunt vanaf nu wijn drinken met jouw kat

Een middagje samen met je kat wijnen, hoe leuk klinkt dat? Blijkbaar kan het vanaf nu echt en dit is wijn waar jou kat verantwoordt een fles van mag leegdrinken. Dat wordt wijnen, wijnen, wijnen!

Middagje wijnen met je kat

Tijdens zo’n middagje wijnen met je kat hoef je, je geen zorgen te maken dat je kat gekke dingen van de drank gaat doen, want in deze wijn zit natuurlijk geen alcohol. Wat er wel in zit is bietensap en organic kattenkruid. Kattenkruid werkt licht kalmerend op katten en is niet verslavend. Ideaal, want hierdoor lijkt het bijna alsof jullie beiden een beetje in een alcoholroes zitten…

Waar koop je de wijn?

Van de kattenwijn zijn de varianten Pinot Meow, MosCATo en Purrsecco, dus mocht er een soort niet helemaal in de smaak vallen bij jou kat dan zijn er gelukkig nog genoeg andere opties. Helaas wordt de kattenwijn in Amerika gemaakt dus hem even shoppen in de supermarkt kan niet, maar je zou hem bij Apollo Peak wel online kunnen bestellen. Het enige nadeel daaraan is dat je waarschijnlijk alleen nog even een paar zondagen moet wachten.

Lees ook
Cheers! Met dit handige trucje kan je wijn koelen binnen 10 minuten

Hondenwijn bestaat natuurlijk ook

Ben je meer van de honden? Dan hebben wij ook goed nieuws voor jou, je kunt met je hond namelijk ook gewoon een middagje een wijntje drinken. De honden variant van de wijn heet namelijk CharDOGnay en hierin zit net als bij de kattenwijn ook geen alcohol. Mocht je jouw hond helemaal willen verwennen, dan kun je er ook een bakje ijs voor honden bij bestellen. Hoe leuk?

Bron: favorflav.comBeeld: pawsecco