Celebs

Whitney van Temptation Island vertelt openhartig over het contact met Iris

Redactie
Whitney en Iris

Het leek er even op alsof het over en uit was tussen Iris en Whitney na de laatste aflevering van Temptation Island. Whitney bleef berichtjes sturen naar Sabine met wie hij het behoorlijk gezellig had op zijn dreamdate. Maar nu heeft Whitney onthult dat hij en Iris toch nog contact hebben. 

Whitney en Iris

Tijdens hun deelname aan Temptation Island kregen Whitney en Iris te maken met veel ups and downs. Whitney had er veel moeite mee dat Iris een date heeft gehad in Nederland. Hij heeft zich daarom toen ook flink misdragen op de dreamdate met Sabine. Eenmaal terug in Nederland heeft het stel nog geprobeerd om alles achter zich te laten, maar dat was al snel klaar toen Whitney weer de fout in ging. Hij stuurde berichtjes naar Sabine met de tekst: ‘Er staat hier een kerstboom, het enige wat ontbreekt ben jij met een strik eromheen eronder.’ De twee hebben toen besloten om een einde te maken aan hun relatie.

Lees ook
Zien! Zo zag Iris van Temptation Island er vroeger uit

Verbroken contact

Ondanks de break-up hebben de twee wel nog steeds goed contact laat Whitney weten in een interview met Grazia. “Na het programma hadden we nog vriendschappelijk contact en alles leek de goede kant op te gaan. Helaas is het contact inmiddels verbroken”, vertelt hij. De reden hiervoor waren de screenshots die opdoken waar te zien was dat Whitney contact had met een andere dame. Whitney laat weten dat die gesprekken een lange tijd geleden plaats hebben gevonden, maar voor Iris was dit reden genoeg om het contact weer te verbreken. Whitney hoopt dat de twee binnenkort weer vriendschappelijk contact kunnen blijven houden met elkaar, maar dat ze elkaar nu even tijd en ruimte geven.

Bron: GraziaBeeld: RTL

Must reads 👀