Lifestyle

WhatsApp krijgt een nieuwe functie! Je kunt een groepsapp verlaten zonder dat iemand het ziet

whatsapp-functie

Soms heb je gewoon van die groepsgesprekken die je eigenlijk liever wil verlaten. Maar iedereen krijgt een melding daarvan en dat wil je natuurlijk niet. Gelukkig snapt WhatsApp dat ook, want ze komen nu met een nieuwe functie. 

WhatsApp krijgt een nieuwe functie zodat je onopgemerkt de groepsapp kan verlaten

Dan krijg je geen drama of scheve gezichten meer!

Groepsgesprekken op WhatsApp

Ben je verhuisd, heb je nieuwe vrienden ontmoet of voel je je simpelweg niet meer connected met de mensen waarmee je in een groespgesprek op WhatsApp zit? Dan kan het behoorlijk awkward zijn om nog steeds samen in een chat te zitten. Het is natuurlijk het beste om dit eerlijk aan te geven en vervolgens de groep te verlaten, maar indien je deze behoefte niet hebt, is er een andere oplossing.

WhatsApp komt namelijk met een functie waarbij je in stilte de groepschat kan verlaten. Een soort ‘Hans Kazannetje’, maar dan in real life. 

Lees ook
De reden waarom jij niet reageert op WhatsApp volgens je sterrenbeeld

Veel klachten

In plaats van alle berichtjes in de groepsapp te negeren, kan je dus binnenkort zomaar de groep verlaten. WhatsApp heeft deze functie bedacht, aangezien de makers van de app het gebruik voor iedereen zo prettig mogelijk willen maken. De kans is dus groot dat er veel klachten over de melding ‘….. heeft de chat verlaten‘ zijn binnengekomen. Dat wil dus wel zeggen hoe veel mensen deze functie vervelend vinden.

Op dit moment zijn de makers van WhatsApp de functie nog aan het testen, dus de uitrol van de update laat nog even op zich wachten. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Bron: fem-femBeeld: pinterest

Must reads 👀