Astrologie

Weekhoroscoop: dit hebben de sterren voor jou in petto deze week

weekhoroscoop-week-12

Ben je op zoek naar wat kosmische begeleiding vandaag en kan je wel wat geluk gebruiken? We zijn op zoek gegaan naar de antwoorden van het universum en hebben de sterren om hulp gevraagd. Nieuwsgierig naar wat de sterren voor jou in petto hebben deze week? Check hier Girlscene's weekhoroscoop!

Ram | 21 maart – 19 april

Yay, het is lente en dat betekent dat jouw tijd eindelijk aanbreekt, Ram. Met de zon die op jou schijnt, ben je helemaal klaar om uit je winterslaap te ontwaken en de leiding te nemen in je leven de komende weken. Dit geeft je een enorme dosis zelfvertrouwen om vol energie het nieuwe seizoen in te duiken. Let the fun begin!

Stier | 20 april – 20 mei

Laten we het nieuwe seizoen beginnen met een serieuze voorjaarsschoonmaak. Misschien is het tijd om je leven te zuiveren met vuur en alles te verbranden wat je niet langer dient. Doe afstand van al die innerlijke demonen voordat jouw seizoen echt begint, Stier.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Na maanden van winterslaap ben je helemaal klaar om je sociale leven nieuw leven in te blazen. De komende vier weken ga je jouw passie en energie gebruiken om gedurfde avonturen aan te gaan en nieuwe vrienden te maken, TweelingenSounds exciting, right? 

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Als je een beetje achterloopt met je voornemens voor 2024, krijg je een nieuwe kans om opnieuw te beginnen deze week. Deze overgang voedt je diepste ambities en helpt je ze met vuur en passie aan te pakken. Wees moedig en neem de leiding, Kreeft! Begin maar met het afstrepen van de punten op je bucketlist. 

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Na maanden van inactiviteit, is het tijd om je koffers te pakken en op pad te gaan. Dit is hét moment om gedurfde avonturen aan te gaan en nieuwe ontdekkingen te doen. Wees open voor alles wat op je pad komt, van liefde tot uitdagingen tot onverwachte avonturen. Het kan je leven echt veranderen, Leeuw!

Maagd | 23 augustus – 22 september

Een nieuw seizoen betekent dat er een heleboel veranderingen aankomen in je leven, Maagd. Dit is het moment om jezelf opnieuw uit te vinden en je klaar te maken voor een frisse start. Laat al die oude bagage achter je en verwelkom de nieuwe kansen met open armen. Love is in the air! 

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Het is lente en de liefde hangt in de lucht, Weegschaal. De komende vier weken breng je jouw relatie naar een hoger niveau. Dit is het perfecte moment om serieus te worden of nieuw leven in een bestaande relatie te blazen. Geniet ervan! De lentekriebels zijn officieel begonnen!

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Als je een beetje traag bent geweest met je voornemens, krijg je een nieuwe kans om ze waar te maken deze week. De komende weken zullen je een boost van energie geven om je doelen aan te pakken en je dromen te verwezenlijken. Ga ervoor, SchorpioenDream big. 

Boogschutter | 22 november – 21 december

Het is tijd voor plezier! Dit is het perfecte moment om je passies met volle moed na te jagen en gewoon te genieten van het leven. Of je nu werkt aan creatieve projecten, naar concerten gaat of gewoon plezier hebt, maak er het beste van, BoogschutterDo it for the plot. 

Steenbok | 22 december – 19 januari

Het is lente, Steenbok, maar je blijft nog steeds graag thuis. Dit is het moment om je te richten op het creëren van een veilige haven voor jezelf. Of je nu denkt aan het settelen of gewoon werkt aan het creëren van je droomhuis, doe het met passie!

Waterman | 20 januari – 18 februari

De lente staat voor de deur en het is tijd om weer te praten met anderen over van alles en nog wat. De komende weken zullen nieuwe ideeën en positieve energie brengen die je met anderen kunt delen. Maak weer contact met vrienden en wees druk bezig, Waterman!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Het is officieel lente! Dit is het moment om je te richten op je zelfvertrouwen en je eigenwaarde te laten groeien. Het is ook een geweldige tijd om geld te verdienen en te werken aan het leven dat je altijd al hebt gewild. Wees moedig en ga ervoor, Vissen!

Beeld: Emily in paris