Astrologie

Swipe! Deze sterrenbeelden krijgen de meeste matches op datingapps

Danique
sterrenbeelden-datingapps

Ben je op zoek naar de ware liefde, maar zit het allemaal niet mee? Dan is een datingapp misschien wel de beste oplossing voor jou! En vooral voor deze vier sterrenbeelden, want zij krijgen de meeste matches op de datingapps.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Het sterrenbeeld met de perfecte glimlach doet het natúúrlijk hartstikke goed op de datingapps. Weegschalen plaatsen een fotootje, gaan achterover leunen en hebben binnen no-time tientallen matches binnen. Dit sterrenbeeld pakt je helemaal in met zijn of haar looks en hun manier van doen. Voordat je het weet ben je tot over je oren verliefd op een Weegschaal!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen, everyone loves them! Ze houden van kletsen en zijn een fijne gesprekspartner en is dit nou precies waar een datingapp voor is! Door hun speelse karakter valt er altijd wat te beleven. Ze zijn loyaal en hebben de beste humor, hierdoor zijn zij een van de meest geliefde sterrenbeelden uit de dierenriem.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Niet alleen de Weegschaal profiteert van zijn looks, maar ook de Kreeft. Ze zijn gepassioneerd, charismatisch en besteden ook veel aandacht aan hun uiterlijk! Veel mensen voelen zich aangetrokken tot de zachte en sentimentele kant van de Kreeft. Dit is dan ook het sterrenbeeld dat het allerbeste scoort op de datingapps. Maak hier dus vooral gebruik van, veel mensen zijn op zoek naar iemand als jij!

Lees ook:
Deze sterrenbeelden zijn een match made in heaven

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Op de Kreeft na is de Leeuw één van de meest gewilde sterrenbeelden online. Vuurtekens, waar de Leeuw onder valt, staan bekend als sociale en energieke mensen, super leuk dus! Door hun zelfverzekerdheid en charmes palmen ze iedereen helemaal in!

Beeld: Pinterest