Astrologie

Lentekriebels! Deze sterrenbeelden worden dit voorjaar verliefd op elkaar

lentekriebels-sterrenbeelden

Het duurt nog eventjes, maar langzamerhand komt de lente weer in zicht. En wat komt hier natuurlijk bij kijken: de lentekriebels! Graag of niet, de lente is hét seizoen waarin je weleens je liefje kan tegenkomen. Misschien is het wel liefde op het eerste gezicht of ben je er maar een swipe op Tinder naar rechts van verwijderd. Weet je niet zo goed wat je met deze kriebels aan moet of twijfel je of jullie wel goed bij elkaar passen? Gelukkig hebben de sterren het antwoord voor jou! Dit zijn de vijf sterrenbeeld combinaties die de meeste kans hebben om verliefd op elkaar te worden.

Stier en Kreeft 

Stier en Kreeft vormen het perfecte paar. Als jullie eenmaal verliefd worden op elkaar, zullen jullie niet zo snel meer uit elkaar gaan. Jullie hebben een gedeelde kijk op liefde en familie en waarderen daarnaast allebei huiselijke sferen, wat jullie samen met jullie vergevingsgezindheid verbindt met elkaar. Met Kreeft zijn verzorgende eigenschappen en Stier zijn verlangen naar liefde en aandacht is dit een match made in heaven!

Maagd en Stier

Naast Kreeft is Stier ook een goede match met Maagd. De combinatie van jullie twee, Stier en Maagd, creëert een bondgenootschap van stabiliteit en wijsheid. Beide sterrenbeelden zijn aardetekens, en hebben daardoor een grote belangstelling voor betrouwbaarheid en concrete acties; jullie hebben een doel voor ogen en hebben er alles voor over om dit doel te bereiken. Desondanks zijn er toch ook verschillen tussen jullie. Zo kan Stier, met zijn rustige en geduldige aard, de soms zenuwachtige energie van Maagd uitbalanceren. Maar dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn, want je weet wat ze zeggen: tegenpolen trekken elkaar aan!

Leeuw en Ram

De vuurtekens Leeuw en Ram hebben een relatie waar de vonken van af spatten! Als jullie elkaar ontmoeten, kunnen jullie je handen niet meer van elkaar afhouden. Aangezien jullie allebei pittige typetjes zijn, is een relatie tussen Leeuw en Ram nooit saai. Gesprekken tussen jullie kunnen hierdoor soms snel omslaan tot discussies, en jaloezie kan hier gauw een kijkje bij nemen. Maar als jullie beiden weer afgekoeld zijn, delen jullie een liefde die vol zit met passie.

Weegschaal en Tweelingen

Tweelingen en Weegschalen zijn beiden luchttekens, waardoor jullie van nature goed met elkaar overweg kunnen. Jullie zijn allebei charmant, intelligent, sociaal en communicatief sterk, en dit vinden jullie ook zo aantrekkelijk aan elkaar. Jullie zijn misschien beiden overthinkers, maar doordat jullie overal zo goed over kunnen praten komen jullie er altijd samen uit. Als dit de liefde van je leven is zal je daar dus snel achter komen!

Schorpioen en Kreeft

Ook de Kreeft heeft het geluk met een tweede goede match. Kreeft en Schorpioen bereiken samen een niveau van emotionele diepgang die erg zeldzaam is. Jullie gevoeligheid kan deze diepgang soms wel een beetje in de weg staan. Eenmaal blootgegeven hebben jullie een van de sterkste verbindingen van alle sterrenbeelden. Vertrouwen en trouw zijn aan elkaar staat voor jullie beiden voorop, dus een relatie tussen jullie twee is voor altijd en eeuwig.

Staat de combinatie van jou en je crush er niet tussen? Maak je niet druk! Je sterrenbeeld zegt namelijk niet alles. Heb je wel je astrologische match gevonden? Dan staat jullie toekomstige geluk geschreven in de sterren. Gaan jij en je crush binnenkort een stapje verder tussen de lakens? Lees dan hier over dé plek waar jullie hét nog een keer moeten doen samen volgens je sterrenbeeld 😉

Beeld: pinterest