Lifestyle

Ja, ja! Volgens je sterrenbeeld moet je het hier echt een keer doen

De vakantie komt er aan en dat betekent (eindelijk) een hoop vrije tijd voor jou en je lover. Perfect dus om een weekendje weg te plannen, op een leuke date te gaan óf om het te doen op die ene plek waar jij altijd van droomde. En je sterrenbeeld blijkbaar ook, want volgens je sterrenbeeld moet jij het echt eens op deze plek gaan doen!

Hier moet je het echt een keer doen volgens je sterrenbeeld

Weet jij ook weer wat je te doen staat vanavond! Behalve als je dit even moet inplannen. Sorry! Gelukkig is het wachten de vrijpartij het he-le-maal waard. 

Steenbok

Voor de Steenbok is een hete vrijpartij op de bank de perfecte plek! Steenbokken zijn namelijk praktisch ingesteld, dus het hoeft allemaal niet te gek. Op de bank is toch net ff iets spannender dan in bed, maar toch lig je lekker zacht. Ideaal!

Waterman

Om zweten tijdens de seks kan de Waterman zich nog wel eens zorgen maken. Een plek waar je daar geen last van hebt is onder de douche! Een heerlijke manier om je dag te starten of te eindigen is echt een steamy shower met je lover. Geniet ervan! 

Vissen

Vissen zijn lekker romantisch ingesteld. Snelle, impulsieve seks is dan ook niks voor dit sterrenbeeld. Perfecte plek? Voor een haardvuurtje! Weet jij dat je lover komt vanavond? Creëer de perfecte plek voor de open haard met een kleedje, kussens, kaarsjes en champagne! Superromantisch en helemaal jouw ding! 

Ram

De Ram is avontuurlijk en energiek! Rammen staan dan ook altijd open voor nieuwe ideeën. Ideale seksspot voor de ram? In de open lucht. Voel je lekker vrij en het is ook nog eens superspannend. 

Stier

Waar het idee om betrapt te worden voor de Ram heel spannend is, is dat het voor de Stier totaal niet. De Stier wordt blij van luxe, veiligheid en comfort. Om ongemakkelijke situaties uit de weg te gaan kan de Stier het best een mooie hotelkamer boeken. Enige eis: een hotelkamer inclusief bad, if you know what we mean. 

Tweelingen

Waar de Tweelingen het echt een keer moet doen? Een toilet bij je favoriete restaurant, club of bar! Tweelingen houden er echt van om zich mooi te maken en vinden anderen verleiden dan echt het leukst. Snelste manier om je prooi te verslinden? In een wc-hokje dus! 

Kreeft

Tijdens de seks heeft de Kreeft behoefte aan een beetje romance. Haasten en stressen in bed doet de Kreeft dan ook liever niet. Op een uitzondering na natuurlijk. De perfecte plek voor een potje rollebollen is voor de Kreeft in een tent! Ga lekker jullie gang in jullie liefdesnestje op een rustige plek. Have fun!

Leeuw

Leeuwen willen graag gezien worden. Op zoek naar een hete plek om het een keer te doen? Probeer het tegen een raam! Wel op een wat hogere verdieping, voordat je mensen lastigvalt. Maar het idee dat mensen je toch kunnen zien is erg spicy en goed voor het zelfvertrouwen van de Leeuw. 

Maagd

Maagden staan niet te popelen om op hele gekke plekken seks te hebben. De ideale plek voor dit sterrenbeeld is gewoon lekker in bed. Zo hebben jij en je lover alle tijd om de meest geweldige nacht te beleven.

Weegschaal

Weegschaal, tijd voor jou om een luxe boot te regelen. Jouw smaak is namelijk chic en je bent dol op vreedzame, vrije omgevingen. Een romantisch nachtje op een boot is daarom de beste plek voor lovemaking.

Schorpioen

De Schorpioen kan eigenlijk niet wachten tot het einde van de date. Het liefst bespringt de Schorpioen zijn lover al in de auto. De Schorpioen gaat er gewoon voor en heeft absoluut geen last van de beperkte ruimte. Tips nodig voor een geweldig ritje? Lees hier! 

Boogschutter

De beste plek voor de Boogschutter om seks te hebben is echt aan het eind van een romantisch stranddagje! Leuk idee. Pas wel op voor zand.

 

Lees ook:

Deze sterrenbeelden passen perfect bij elkaar!

Bumpy ride? Zo maak jij geen blunders tijdens jouw vrijpartij in de auto 

Must reads 👀