Films & Series

Dit is alles wat je wil weten over Wednesday seizoen 2

wednesday-seizoen-2

Het eerste seizoen van de razend populaire Netflix-serie Wednesday is pas net online, maar er wordt nu al gespeculeerd over seizoen 2. Kijkers zijn enthousiast en wij denken dat Netflix zeker wel met een vervolg zou komen.

Wednesday

Voor degene die het nog moet beginnen aan de Tim Burton-serie: De show is gebaseerd op de Addams Family en er wordt ingezoomd op de dochter van het gezin. De ‘slimme, sarcastische en beetje dood van binnen’ Wednesday Addams (Jenna Ortega) onderzoekt in dit eerste seizoen een mysterieuze moordpartij en begint op een nieuwe school.

De dramaserie is pas enkele dagen online, maar de fans willen nu al naar meer afleveringen én wij denken dat dit zeker zal gebeuren. Ondanks dat er momenteel nóg geen geluiden zijn over een seizoen 2 van Wednesday, betekent dat niet dat het niet gaat gebeuren! Zeker nadat déze iconische dans scène viraal is gegaan, lijkt het ons alleen maar slim van de streamingdienst om er nog een vervolg aan te plakken 😉

Watch on YouTube

Seizoen 2

De makers van de Netflix-serie blikt alvast vooruit in de toekomst. “Schrijver Miles Millar en ik hebben het er onderling over. Er valt nog een hoop te ontdekken in de wereld van de Addamses”, vertelt co-creator Alfred Gough.

Terwijl hij nog niks lijkt te bevestigen, heeft hij wel een beeld over de toekomst van de jonge Wednesday. “De serie gaat over een meisje dat de wereld in zwart en wit ziet, en leert dat er ook grijstinten zijn”, aldus Alfred. “Ik denk dat, net als in elke relatie of vriendschap, het gecompliceerd kan worden door diverse factoren. Het zal nooit een rustig ritje zijn. En het gaat echt om dat ze de ups en downs van vriendschappen leert te navigeren.”

Ook vertelde de maker dat hij meer andere karakters van de Addams Family wil highlighten in een mogelijk vervolg seizoen. Hiermee bedoelt hij de ouders van de hoofdrolspeelster, Morticia (Catherine Zeta-Jones) en Gomez (Luis Guzmán) en de broer Pugsley (Isaac Ordonez).

Lees ook:
Wednesday’ actrice Jenna Ortega (20) heeft een bizar vermogen

Verwachte releasedatum

Doordat de opnames van het tweede seizoen nog niet bevestigd zijn door streamingdienst Netflix, is dit een schatting. Maar als we naar de tijdlijn van het eerste seizoen kijken, werden de eerste beelden in september 2021 opgenomen en de laatste in maart 2022. Hierna duurde het nog eens acht maanden voordat Wednesday te zien was.

Dit betekent dat het tweede seizoen hoogstwaarschijnlijk pas begin 2024 te zien is, maar niet getreurd, tot die tijd kunnen we nog genieten van de eerste afleveringen van de show.

Watch on YouTube

Beeld: netflix

Must reads 👀