Celebs

Waylon openhartig over relatiestatus met Bibi Breijman na vreemdgaan

waylon-relatiestatus-bibi-vreemdgaan

Waylon heeft het in 2022 zwaar voor de kiezen gekregen, nadat een juicekanaal hem publiekelijk betrapte op het plegen van overspel. Bibi Breijman was op dat moment zwanger van hun tweede kindje en het leek er niet op dat dit ooit nog goed zou komen. Nu een tijdje later geeft Waylon een update op zijn relatiestatus met Bibi na het vreemdgaan.

Waylon en Bibi Breijman

De relatie van Waylon en Bibi stond in 2022 behoorlijk onder vuur, toen een juicekanaal op Instagram bekendmaakte dat de zanger was vreemdgegaan tijdens de zwangerschap van zijn vrouw. Waylon heeft het niet makkelijk gehad, want het was hét gesprek van de dag.Hij heeft zelf ook publiekelijk gereageerd op de roddels en bevestigde toen deze geruchten. Bibi wist hem uiteindelijk terug te pakken door een aantal ‘lelijke’ foto’s van de zanger te delen op Instagram.

Demonen

De ruzie tussen de twee was niet te missen en Waylon probeerde het goed te maken door op te biechten over zijn ‘demonen’ en zijn falende jongeheer. Ook dit werd niet zo goed opgevangen door de media, maar tóch heeft hun relatie het overleefd. Nu geeft Waylon een update over zijn relatiestatus met Bibi na het vreemdgaan.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Waylon bedroog Bibi door erectieproblemen: ‘Was heel heftig’

‘Jezelf willen pijnigen’

Waylon is te gast bij de talkshow Khalid & Sophie, hier wordt het vreemdgaan natúúrlijk weer naar boven gebracht en vragen ze naar zijn relatiestatus met Bibi. Hij vertelt dat ‘alles lekker rustig’ is en ‘dat dat ook weleens lekker is’. Ook vraag host Sophie of hij zichzelf in André Hazes Jr. herkent. “Misschien het zoeken”, erkent hij. “Dat dat wel iets is wat je begrijpt. Het jezelf willen pijnigen daarmee ook. Iets destructiefs, dat herken ik ook wel.”

Ondanks dat het lastig is om van zoiets groots terug te komen, vertelt hij ook dat het goed gaat bij hen thuis. “Ik heb het geluk dat ik een geweldige gezinssituatie heb waarin ik dat allemaal niet meer hoef te doen.” Hier kunnen we dus uithalen dat Bibi weer gelukkig is met Waylon in huis en samen met hun twee kinderen het beste ervan maken.

Must reads 👀