Celebs

Waylon maakt groots gebaar naar Bibi: ‘Ik laat je nooit meer gaan’

bibi-waylon-zwanger

Op Instagram deelt zanger Waylon een groots gebaar aan zijn vrouw Bibi Breijman. Hij blikt terug op de eerste ontmoeting. De zanger heeft haar zes jaar geleden leren kennen bij het programma It Takes 2, het programma waar het allemaal is begonnen.

Waylon en Bibi Breijman

Waylon en Bibi hebben elkaar zes jaar geleden ontmoet tijdens het tv-programma It Takes 2. Bibi zat toen nog in een relatie, dus was er nog geen sprake van liefde tussen de twee. Waylon was de coach van Bibi en zij hebben een langere tijd samen gezongen. Uiteindelijk heeft Bibi het programma zelfs gewonnen. Niet veel later werd bekend dat de twee aan het daten waren en dat ze een relatie hadden. Maar vandaag is het precies zes jaar geleden dat zij elkaar ontmoet hebben. En Waylon wilde daar graag even bij stilstaan.

View post on Instagram
 

Waylon schrijft in de caption het volgende: “28-2-17 kwam je zomaar m’n leven binnenlopen en ik laat je nooit meer gaan”, schrijft Waylon. “IK HOU VAN JE!”

Lees ook: 
OMG! Bibi en Waylon laten samen een tatoeage zetten

Vreemdgaan

Het stel heeft een moeilijk jaar achter de rug. Een tijdje geleden gingen er geruchten rond op verschillende juicekanalen dat Waylon vreemd was gegaan. De zanger bekende dit in mei dat hij Bibi Breijman tijdens de zwangerschap van hun tweede kindje heeft bedrogen. Hij vertelde later in het programma Boerderij Van Dorst dat zijn erectieproblemen leidde tot zijn overspel. “Het is heel heftig om als man te ervaren. Wat is er aan de hand? Het meest mannelijke wat je bezit, kan je op dat moment niet delen”, zei hij erover.

Ook Bibi Breijman reageerde vorig jaar eenmalig op het nieuws in haar vlog. Zij gaf aan dat ze nog erg boos was op de zanger, maar dat ze nog steeds achter haar keuze staat dat het de vader van haar kinderen is. Wij wensen het koppel veel geluk met hun prachtige gezinnetje.

View post on Instagram
 
Beeld: Instagram: @bibibreijman

Must reads 👀